Bir yakarış incelemesi daha…
Spoi var ama kitabı okumanızı tavsiye etmem rahatlıkla incelememi okuyabilirsiniz.
İlk kitapta kavga dövüş derken ikinci kitapta(watty kitabından bahsediyoruz) evliliğe kadar giden çifti okuyorsunuz. Okumasanız da olur…
Aslında gerçekten akıcı ilerliyor, kısa sürede bitirebiliyorsunuz. Ama olay örgüsü yok. Tekrarlamalara düşüyor ve sonu çok yarımdı. Bir sürü olay anlattılar ama son sayfalar sadece kız muhabbeti yapan erkekler ve en son evlilik teklifi eden bir adamdı. Zaten klasik belaltı şakalar yapan erkek ve utanan kız senaryoları vardı kitapta bu da okumamanız için ayrı bir neden:)
Her neyse, söylediğim gibi(tekrar) yarım yamalak bir kitaptı. Mert dediler Mert yok, aldattı dediler nedeni yok, Remzi dediler isminden eser yok, Egemen dediler o da yok. Kısacası hiçbir şey yok. Sadece aşk yaşayan ve aşk acısı çeken çiftler var. 3. kitabın olduğunu düşündüm ama görmedim o da yok. Çıkacak mı bilmiyorum ama çıkarsa okumam zaten. Aynı şeyler devam edecek. Neymiş onlar diğer çiftler gibi değillermiş efenim neymiş Ayaz’ı Masal değiştirmiş neymiş Hande Atalay’ı aldatmış neymiş Ayaz’ın şirketi batacakmış vs vs… Çok saçmaydı, aşırı saçmaydı. 600 koca sayfada Masal’ın ne giydiğini ya da Ayaz hakkında düşündüğü ayıplı şeyleri yazmak yerine biraz aksiyon kısımlarına da yer verseydin okumaya değer bir kitap olabilirdi bu sevgili yazar. Ama inanır mısın canım umrumda değil artık ajzlsmnaka
Hayatı sorguladım, neden böyle bir kitap okuduğumu sordum kendime. Çerezlik bir kitap ama son kısımda sinirden deliriyorsunuz.
Bir de Masal’ın Ayaz’ı her seferinde yarı yolda bırakıp Ayaz’ın “prensibi” olmayan şeyler yapmasını izlemesi ve sonra ona geri dönmesi çok saçmaydı, ne nazlı kızsın Masal. Onu seviyor ama ona acı çektiriyor, kendini üste çıkarmaya falan
Benimle Yan 2Beyza Özaydın · Epsilon Yayınevi · 2022377 okunma
Masal ve Ayaz'ın aşk hikayelerine devam ediyoruz. Doludizgin yaşanan bu hikayede zaman zaman ayrılıklara, ihanetlere, kavgalara, sınanan arkadaşlıklara şahit olduk. Hande ve Atalay arasındaki ihanet, Anıl'ın Alev'e umutsuz aşkı, Masal ve Ayaz arasında devam eden fırtınalı, eğlenceli, zaman zaman da aksiyonları... Bu seriyi daha çok beğendim ama yine gereksiz uzundu, o yüzden puanım 8/10 :) 3. ve son serisini de okuyacağım.
Benimle Yan 2Beyza Özaydın · Epsilon Yayınevi · 2022377 okunma
Güzeldi. Tam yazın okunacak çerezlik bir kitaptı. Çok olay yoktu genel olarak eğlenceli, komik bir kitaptı. Karakterlerin ilişkileri de tatlıydı. Ayazın aşık olduktan sonra yapmam dediği her şeyi yapmasını okumak çok güzeldi.
Benimle Yan 2Beyza Özaydın · Epsilon Yayınevi · 2022377 okunma
Kitap yine çok mükemmeldi fakat bazı yoğunluklarımdan dolayı kitabı uzun bir süre içinde bitirmek zorunda kaldım. +18 öge sonlara doğru var ama kitabı tamamen yetişkin içerik yapak kadar yok. Eğer ilk kitabı okuduysanız kesinlikle 2. Kitabıda okuyun derim.
lisede okurken insan fark etmiyomuş o zamanki gibi olur hayat belki diye okudum ama... erkek karakter tacizci tecavüz şakaları yapıp duran cinsiyetçi biri olunca işte
Benimle Yan 2Beyza Özaydın · Epsilon Yayınevi · 2022377 okunma
Şaşırtıcı bir şekilde, cringe kısımlar bir yana, bazı iyi alt mesajları vardı. Teorim hâlâ aynı bu kitabı sevmek için küçükken okuyup eğlenmiş olmanız lazım. Ben gülerek kaç kez okudum bilmiyorum. Kitabı okurken yine güldüm ama gülmeseydim bile üstümde çok hakkı var diye alırdım jfkdkf. Bu kitabı iyi bir romantik komedi okuyacağım diye almak… Kız on üç yaşındaydı yazarken yani gülüp eğlenmek dışında bir şey beklemek doğru mu bilemiyorum. Ki o yaştaki biri için bu kadar şey yazması, kurguyu devam ettirmesi, olaylara dair ipuçlarını çok erkenden vermeye başlaması falan aşırı takdir edilesi. Karakter gelişimini de çok iyi vermiş. Çoğu kitapta görmediğim şekilde iyi slowburn ilişkiler yazabiliyor. Arkadaşlığın gelişmesine inanıyorsunuz, sizin de duygularınız eş zamanlı değişiyor.
Şubat 2000 Tekirdağ doğumlu. Yaşamına Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesinde devam eden yazar Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyor. On üç yaşından beri paylaştığı Wattpad adlı platformdaki yazılarından biri olan Benimle Yan adlı kitabı 145 milyon okunma sayısıyla Wattpad Türkiye’nin en çok okunan kitabı. Sahte Güz, Siyahın Çırağı gibi sevilen kitapları da olan Wattpad’te 119 bin takipçiye ulaşan Beyza Özaydın yazmaya ve hayal gücünü insanlarla paylaşmaya devam ediyor.