41 dk.
Marsık Kitap
Sıralamalar

Puan vermedi·24 syf.·
2026 62. kitabı
Ali bir sabah burnunun olmadığını fark eder. Arar, ailesine sorar. Herkes başka bir yer söyler. Sonunda Ali burnunu banyoda bulur. Temiz temiz geri yerine yerleşir burun. Çocuklara, burnunuzu sık sık temizleyin, mesajı vermek istemiş yazar, diye yorumladım. :) Biraz da Gogol'un Burun eserinden esinlenmiş gibi. Burun diye kitap yazmak nereden gelir ki insanın aklına. Neyse. Resimlerini göremedim, dinlediğim için. Ama kapak tasarımı fena değil. Genel olarak okunabilir. Çok aşırı kısa zaten. 4-5 yaştan itibaren okunabilir. Okunacak çocuklar benim burnum da kaybolur mu diye korkmayacaksa tabii. :)
BurunYekta Kopan · Marsık Kitap · 201739 okunma

Yekta KopanYazar · 21 kitap
Yekta Kopan, Türk yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyon sunucusudur. Sesi Jim Carrey, Michael J. Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri (film) animasyon karakteri Sid ile özdeşlemiş bir seslendirmecidir. Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri adlı öykü kitabı 2002 Sait Faik Hikaye Armağanı'na, Bir de Baktım Yoksunadlı öykü kitabi ise 2010'da hem Haldun Taner Öykü Ödülü'ne, hem de Yunus Nadi Öykü Ödülü'ne değer görülmüş bir öykücüdür. NTV televizyon kanalında her gün yayınlanan "Gece Gündüz" adlı kültür-sanat programının sunuculuğunu yapmaktadır.