Game Changer

Carina Press
İngilizce

2026 2. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2026 16:35
İnanılmaz iyi yazılmış, süper bir olay akışı ve karakter gelişimi olan bir edebi eser miydi? Hayır. Yine de okuması çok keyifli ve akıcı mıydı? Evet. Diziyi izlerken Scott ve Kip o kadar da ilgimi çekmemişti açıkçası çünkü her şey çok daha hızlı, bir anda gelişmişti ilişkilerindeki duygu yoğunluğu bana geçmemişti. Kitapta iki karakteri de, ilişkilerini de çok sevdim ve dizide hissedemediğim bütün duyguları hissettim. Birbilerine olan aşkları çok tatlıydı hatta o kadar tatlıydı ki bazen gerçekçilikten uzaklaşıp cheesy bir romantik komediye kaydığı anlar da oldu. Ama bundan hiç rahatsızlık duymuyorum, her şeyin dram ve acı olmadığı eş cinsel hikayeler beni mutlu ediyor. Bütün seriyi okur muyum bilmiyorum ama Heated Rivalry'den önce bunu okumadan geçmediğim için memnunum. Ayrıca bu kitapta Ilya'nın adı her geçtiğinde suratımda oluşan salak gülümseme de bir bonus oldu.
·368 syf.·
2025 201. kitabı
Game Changer – Rachel Reid Puanım: 7/10 Herkese selammm. Son zamanlarda TikTok keşfetime düşen bir dizi vardı, ilk bölümünü izlemiştim ama daha sonra kitaplarının olduğunu öğrendiğim için önce okumak istedim. İlk kitap dizideki karakterleri anlatmıyor ama başlangıç olarak tanışmaları sevdiğim için devam ettim ve çok tatlı buldum. Karakterlere gelecek olursak; Kip karakterini sevdim. Kendini bilen, ne hissettiğini ve ne istediğini bilen biri. Scott ise çok zorluklar yaşayarak bu noktaya gelmiş. Eşcinsel olduğunu kabul ediyor ama bunu herkese açıklamak konusunda emin değil; çünkü bazı insanların buna karşı olabileceğinin farkında. Kip ile tanışmasıyla birlikte aralarında bir aşk başlıyor. Diyaloglar ve duygusal geçişler oldukça güzeldi. Scott’un neden açıklamak istemediğini anlamak, Kip’in ise gizli kalmanın onda nasıl bir his yarattığını görmek okur olarak bana çok iyi geçti. Bu hikâye benim için bir ilk oldu. Boys’ Love (BL) türünde yer alan kitap, karakterler arasındaki romantik ve duygusal bağı ön plana çıkarıyor. Bazı sahnelerde fiziksel yakınlığın oldukça açık şekilde verilmesi bana yer yer fazla gelse de rahatsız edici boyutta değildi ve hikâyenin genel akışını olumsuz etkilemedi. Sonu ise gerçekten çok güzeldi. İkinci kitapta Ilya ve Shane’in hikâyesini okuyacağım; onlar tam anlamıyla bir düşmanlar… Bayılacağımı hissediyorum.
2026 1. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 18:16
Dizideki tek bölüm kitaptan daha iyiydi. Bu kitap gay sevismesi okunması için yazılmıs gibi okurken sardı yalan yok ama sürekli sevisme okumak beni çok boğdu.
2026 Okuma Raporları
·320 syf.·
2026 4. kitabı
Yaaaani güzeldi okumak. Ama keşke yazın okusaydım. Taaam bir yaz havası vardı, kışta geçse bile. ‘İlk görüşte aşk’ kavramını hala kafamda oturtamadığımı bu kitapta bir kez daha anladım. Çok mantıksız ve değişik geliyor bana. (belki bridgerton dördüncü sezonu fikrimi değiştirir) Karman çorman oldu kesin çünkü fikirlerimin üstünde hiç durmadan yazmaya başladım. Elena çok tatlıydı mesela!! Ya da Kip'in her durumda binlerce olumlu ve olumsuz senaryoyu kafasında çevirip çevirip durmasını çok iyi anlayabildim. Sanırım bu ortak bir sorun. Bir de Scott eşcinsel olduğunu açıklayınca kitaptaki her beş karakterden altısının, umarım çıktığın kişi Rozanov değildir, demesi biraz komikti. Yazar abla acaba nasıl bunları yazmaya karar verdi? Bazen hiçbir şeyi ciddiye almayıp yapmak istediğin şeye odaklanmak lazım herhalde.
2024 9. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2024 00:00
kitaba ilk başladığımda pek güzel olacak gibi hissettirmedi her şey çok hızlı gibiydi ama karakterler tam yerine oturunca tip ve hunter a bayıldım özellikle huntera O ÇOK ŞİRİNDİ kendi içlerinde çelişmelerini okumak eğlenceliydi eh çoğunlukla cinsellik dolu bir kitaptı bazı yerlerde aralarında olanlarla ilgili daha detay isterdim ama hoş bir kitap olduğunu söyleyebilirim
Game ChangerRachel Reid · Carina Press · 2018124 okunma
2026 1. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2026 00:00
Heated Rivalry dizisini izledikten sonra kitap serisini okumaya anında karar verdim ve 2026'nın ilk kitabı benim için Game Changer oldu. Scott ve Kip'in hikayesini okumak benim için gerçekten farklı bir deneyimdi. Her şeyi başlatan ve "game changer" olan Scott Hunter ve onun biricik sevgilisi Kip'in aşkı gerçekten okumaya değerdi. Kitapta anlatılan tüm olaylar, duygusal karmaşalar, Scott'ın karmaşık duyguları ve gizli kalma çabası, Kip'in soru işaretleri... Her şeyiyle beni içine çeken ve okumaktan gerçekten keyif aldığım bir anlatıydı. Kip Grady karakterini pek sevemedim, neden bilmem bana biraz uzak gelen bir karakter oldu. Yine de bir okur olarak değerlendirecek olursam, karakterlerin pek de derinlikli yazıldığını düşünmüyorum. İç dünyalarında yaşadıkları karmaşalar, aşklarının derinliği, Scott'ın hokey tutkusu bana kalırsa çok daha güzel anlatılabilirdi. Cinsel sahneler güzel yazılmıştı fakat son ana kadar aşklarına ve duygularına dair daha derinlikli bir şeyler görmeyi bekledim. Bu anlamda yüzeysel kaldığını söylemeden edemeyeceğim. Günün sonunda, okumaktan hiç sıkılmadığım ve bir günde bitirdiğim, hızlıca akan, karakterlere hemen bağladığım bir hikayeydi. 10 üzerinden 6 puan verdim.
Game ChangerRachel Reid · Carina Press · 2018124 okunma

Rachel ReidYazar · 2 kitap
Rachel Reid, Game Changers hokey aşk romanları serisinin yanı sıra bağımsız hokey aşk romanları Time to Shine ve The Shots You Take'in USA Today Çok Satan yazarıdır . Kanada'nın Nova Scotia kentinde yaşıyor. Hep orada yaşadı ve muhtemelen hep orada kalacak gibi görünüyor. İki sıkıcı diploması ve iki ilginç çocuğu var.