Camdan Kalpler #3 - Üç Nokta

Koray Yersüren
Şubat 2020
Ephesus Yayınları

2020 12. kitabı
Güzel bir serinin de sonuna geldim maalesef. Bazı klişeler vardı fakat genel anlamda eğlenceli ve akıcı bir kitaptı (seri için de geçerli). Tahmin edemediğiniz bir sürü olay döngüsü var ve ben ne zaman "biraz uzatmış" desem kitap bana öyle bir olayla ve sebeple geliyor ki şaşırıp kalıyorum.Yani hiçbirşey mantıksız yere gerçekleşmiyor. Çok farklı ve özgün bir konu muydu? Hayır, klasik bir wattpad kitabı fakat gayet güzeldi. Tavsiye ederim:)
İğrenç
Kitap gereksiz uzatılmış.Ayrica tecavüzün sır olarak saklanması adına bir çok yerde bir çok cümle geçiyor bu yüzden kitaptan neredeyse nefret ettim.Bu kitapta bercinin hata yaptığı yerde Ege özür diliyor.sacma sapan seyler.Bence hiç okumayın seriye baslamayin
2024 29. kitabı
''Kendimizi sürüklemesine izin verdiğimiz melankoli rüzgârı, sabahları hep iç çekerek uyanmamıza neden oluyor.'' Zaman akıp giderken zihin olgunlaşmak, kalp ise geçmişe dönmek istiyordu. Her şeyin başladığı o yere, kamp alanına... Ege, bu kez şansın kendi tarafında olduğunu düşünüyordu. Geçmişe dönecek ve tüm hikâyeyi kendi istediği gibi yeniden yazacaktı. Ama bilmediği bir şey vardı; yanında olan, kötü şansın ta kendisiydi. Ortaya çıkmak istemeyen bir sırrı vardı alev soluyan ejderhanın. Ve bu alevler ya Ege'yi yakacaktı ya da Heiley17'nin yorgun kalbine düşüp kavuracaktı onu. Doğru kararı almak ise gitmek ile kalmak arasındaki çaresizlikten başka bir şey değildi. O, sonsuz sevgiye inandı ama hayal kırıklığı cellatları da peşini bir türlü bırakmadı. Ege'nin kamp alanına yeniden taşınan macerası boyunca öğrendiği sır ve yetişkin olma çabası Heiley17 ile onu bir arada tutan ipin kopmasına mı neden olacaktı yoksa kaderleri çok daha öncesinden belirlenmiş miydi? Geleceği düşünen bir zihin, daha ne kadar Üç Nokta koyabilirdi kurduğu cümlelerin sonuna?
2020 8. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2020 15:28
Evet, gözlük serisi benim kitap okuma alışkanlığı kazandığım kitaplardan biri bu kitapla tanıştıktan sonra başka kitaplar okumaya başladığım ki ben ondan öncesinde de kitap okumayı hiç sevmezdim. . Size kısaca serinin konusunda bahsediyim ana karakterimiz ege biraz içine kapanık ve kahve içip, yazmayı seven bir karakterdir okulun düzenlediği bir kampta blogunda Heiley17 isimli biriyle tanışıyor ege Heiley17'nin kim olucağını çözmeye çalışırken bazı gizemli olaylar ortaya çıkar. Herhalde daha önce hiç bu kadar iyi özetlememiştim kitabı. . Serinin diğer kitaplarına rağmen sanki bu kitapta ege'nin iç dünyasına giriş yaptık gibi çünkü diyaloglardon çok egenin düşünceleri olgun, yetişkin olmaya çalışırken ki davranışlarını okuyoruz. . Kitabı okurken belki bir çok kez ege fazla düşünüyorsun akışına bırak demiş olabilirim. Hatta bir an yetişkin olmaktan bile korktum Diyebilirim. Belki olaylar bakımından biraz yoksundu hatta bu yüzden elimde çok beklemiş bile olabilir ama son 3 bölümü bence gayet olaylar bakımından iyiydi. Ama yinede okunulcak bir seri.
2020 4. kitabı
Önceki incelemelerimi okuduysanız ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ serisi hakkında hep ikinci favori serim olarak bahsetmiştim ama ilk sıradaki favori serimi söylememiştim. Evet, okuduğum en mükemmel serinin üçüncü kitabının yorumuna hoş geldiniz. İlk olarak bu kitabı yorumlamak istedim çünkü seri içinde en çok sevdiğim kitap bu oldu. Olaylar çok güzel gelişti, Ege daha harika bir karakterdi bla bla bla... Daha böyle milyonlarca cümle kurabilirim çünkü efsane bir kitaptı. Özellikle o son iki sahneyi okurken tüylerim diken diken oldu çünkü harika sahnelerdi ve ciddi ciddi ağladım. Çok hoş, çok naif sahnelerdi. Özellikle o son sahneyi Koray ile tartışma fırsatım oldu ve dikkatimden kaçan bir şeyden bahsetti. Bahsettiği şeyi göze alarak okuduğumda gerçekten çok şaşırdım ve daha çok etkilendim. Size tavsiyem, özellikle okuyanlara, son sahneyi tekrar okuyun ;) Koray Yersüren
2023 4. kitabı
Okunma: 02 Mart 2023 19:28
Kitap okumaya bu seri ile başladım denilebilir ilk kitabı okuduğumda bana aşırı güzel gelmişti o yüzden şu an bu serinin son kitabının yorumunu yapmak biraz farklı hissettiriyor. Kitap genel itibariyle güzeldi Ege’nin olgunlaştığını bu kitapta daha belirgin olarak görüyoruz bu detay çok hoş. Serinin başından beri çok tatlı olan arkadaşlık bu kitapta da devam ediyor ve tabi ki binbir türlü olaylarla da biraz heyecan katıyor ama serinin de genel olarak genç kısma hitap edeceğini düşünüyorum lise de geçen kitap okumak beni biraz baydı diyebilirim bunun da getirisiyle bayıldım diyemem ama tatlı bir gençlik hikayesi okumak istiyorsanız Egenin hayatına dahil olmanızı tavsiye ederim.
2021 10. kitabı
SONU ÇOK GÜZELDİ ÇILDIRCAM. Tam her şey bitti derken anka kuşu gibi küllerinden doğan Berge... Bu serinin bitmesi üzdü... Ama kitap çok güzel seri çok güzel. Teşekkürler Koray Yersüren...
2021 6. kitabı
Tam olarak nasıl başlıcağımı bilemesemde en azından şunu söyleyebilirim ki güzeldi. Gözlük, heiley17 ,akın ,ekin ve diğerlerinin yerleri çok ayrı.... Kitabın bölümlerinin müziklerden oluşmasının ayrı bir güzelliği vardı. Onların ; - Sabırları - Azimleri ve niceleri kitaba gökkuşağı misali renk katmıştı.
2021 3. kitabı
~ SPOILER ~ Kitap Yarısında başlıyor resmen, Toroslara ilk kitapta gittikleri kamp alanına gidiyor son sınıf öğrencileri. Tuğçenin Sırrı, Yeni gelen Öğrenciler, Berçinin Manik Atağı ve Ölümden dönmesi. Mümemmel bir Final Kitabı oldu açıkcası, Başka Okuldan gelen Öğrenciler kitabın içerisine girince pek sevmem diyordum Finali Çok tatlı bitti gerçekten yumuşacık oldu içim. Açık ara en sevdiğim Türk yazar olabilir. Koray Yersüren
2024 8. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2024 12:52
#okudumbitti# Koray Yersüren adlı yazarın Gözlük serisinin son kitabını bitirdim. Hikayeyi genel olarak sevdim. Ege'nin tedaviden sonra iyileşmesine çok mutlu oldum. Tuğçe'nin başına gelenlere ise okurken çok üzüldüm. İlk başta okurken sinir oldum ama artık kızı sevmeye başladım. Onun durumunda olan onca kadın var. Ege'nin Tuğçe'yi koruması çok güzeldi. Kamp sahnesi ve Halley 17'nin olduğu sahnelerde heyecanlanmadım desem yalan olur. Kampa gelen diğer öğrencileri ben de sevmedim maalesef. Sonunda ise Helley 17'nin kim olduğunu okuyunca şok oldum. Puanım 10 üzerinden 10.
Edebiyat & Roman

Koray YersürenYazar · 6 kitap
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde doğan Koray Yersüren lise yıllarında yazmaya başlamış, ilk hikayesi olan Hastalık’ı 2014 yılında yayınlamıştır. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi'nde tamamlayan yazar, ikinci üniversitesindeyse edebiyat okumaktadır. Camdan Kalpler serisi Gözlük ve Gözlük 2 -Lacivert Pazartesi, Kimliği Kirletilmişler Mabedi ve Aynı Gökyüzünün Kıyameti isimli kitaplarıyla pek çok okurun beğenisini kazanan yazar, farklı projeleri üzerinde çalışmaya devam etmektedir.