Claybornes' Brides (Rose Hill) Serisi 1

Güllere Sor

Julie Garwood
Tahmini Okuma Süresi:
17 sa. 34 dk.
Sayfa Sayısı:
620
Basım Tarihi:
Kasım 2011
Yayınevi:
Epsilon Yayınevi
Orijinal Adı:
For The Roses
ISBN:
9789944824699
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

10/10
·620 syf.··
Beğendi
·
2016 40. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 11 Temmuz 2016 05:39
Sokakta terk edilmiş olarak buldukları bir çocuğu kendi ailesinden biri gibi yetiştirirler. Julıe Garwood'un okuduğum en güzel romanı.Bir kaç kitabını daha okudum.Başka kitaplarını da almayı düşünüyorum.Özellikle bu kitabını okumayı sevenlere tavsiye ederim.
Güllere SorJulie Garwood · Epsilon Yayınevi · 2011322 okunma
9/10
·620 syf.··
2024 43. kitabı
·
32 saatte okudu
·
Okunma: 03 Ağustos 2024 15:44
Siradisi hikayesi ve guzel bir askla taclanmis efsane okumusum gibi geldi. Cok guldum ve cok eglendim. Kucuk sokak cocuklardan olusan 4 kisilik bir grup bir gun surpriz bir sekilde ellerine tabiri caizse havadan dusen bir bebekle resmen bir u donusu yasarlar. Ona iyi bir yuva verebilmek icin kendilerine cekiduzen vermeleri gerekir ve verirlerde. Cocugunu kaybetmis bir baba, duzenli hayatinda neseyi kaybetmis bir adam ve sevgiyle yogrulmus aska ac bir kalple genc bir kizla goz dolduran bir romance kitabiydi. En sevdigim sey konusunun cok iyi baglanmasi ve ust uste islenmesiydi. Ask kitaplarinda cok sacma mevzulara da cok derin hayal kirikliklarina da birbirlerini terk etmeleri ayriydi. Cok gercekci ve cok meraklandirdi. Harrison'in sondaki savunmasina ayrica bayildim. Tesaduf eseri ucleme bir eser oldugunu ogrendim devaminida okuyacagim.
Güllere SorJulie Garwood · Epsilon Yayınevi · 2011322 okunma
5/10
·620 syf.··
2021 14. kitabı
·
16 günde okudu
·
Okunma: 29 Mart 2021 21:41
Sabır, sabır ya sabır Diyerek okuyup bitirdim resmen. Yani kalemini okumayı sevdiğim bu yazar, böyle bir kitabı nasıl yazmış anlamadım. Gereksiz ve kafa karıştıran diyaloglar mi dersiniz, uzayan sayfalar dolusunca konu mu dersiniz ne derseniz deyin işte. Sonuç olarak sıkıcı, karmakarışık bir kitap okudum.
Güllere SorJulie Garwood · Epsilon Yayınevi · 2011322 okunma
10/10
·620 syf.··
Beğendi
·
2020 13. kitabı
Garwood tarihi kurgu da inanilmaz basarili. Guller ve Gelinler ile Gullere Sor devam kitaplari.Basimi bittigi icin sahaflardan ikinci el buldum.Cunku okuyamadigim ve serime ekleyemedigim son iki kitabiydi.Inanilmaz eglenceli ve kovboylarla alakali hicbir sey ilgimi cekmez derken bu kitap beni cok sasitti.Julie Garwood her turu tartismasiz cok guzel yaziyor.
Güllere SorJulie Garwood · Epsilon Yayınevi · 2011322 okunma

Yazar Hakkında

Julie GarwoodYazar · 21 kitap
Julie Garwood (d. 1946 Kansas City, Missouri) ABD'li aşk ve macera kitapları yazarı. En az on beş kitabı New York Times en çok satanlar listesine girmiştir. 1946 yılında Kansas City'de doğdu ve İrlanda asıllı kalabalık bir ailede büyüdü. Yedi kardeşi vardı. Altı yaşında bademcik ameliyatı geçirdiği için, okulda geri kaldı ve okumayı öğrenemedi. Annesi bu durumu on bir yaşındayken keşfettiğinde, onu yaz okuluna gönderdi. Burada sonradan arkadaşı ve akıl hocası olacak Rahibe Elizabeth ile tanıştı ve onun ısrarlı çabası ve sabrı sayesinde o yaz okumayı öğrendi ve kitaplarla tanıştı. Genç yaşta Gerry Garwood ile evlendi ve üç çocukları oldu. Gerry Jr., Bryan Michael ve çok sevdiği rahibenin ismini verdiği kızı Elizabeth. Yazım kariyerine, ailenin en küçüğü de okula girdikten sonra başladı. İlk kitabı, Emily Chase takma adı altında basılan bir çocuk kitabıydı. Bunu ilk aşk romanı Gentle Warrior takip etti. Türkçeye de çevrilen Gelin (The Bride) isimli romanı ile 1990 yılında RITA ödülü aldı. Garwood, 8 Haziran 2023'te Kansas'taki evinde öldü.