Herkese selam. Olaylı kitapla geldim. :D Gerçekten heyecanla beklediğim bir kitaptı çünkü Kai seride en ilgimi çeken ve merak ettiren karakterdi. Yaralı, kırgın bundan dolayı hayata çok kızgın olan erkek karakterler zayıf noktam ve çoğu zaman okumaktan da keyif aldığım karakterler oluyor. Yazar da bu konuda gerçekten eline su döktürmeyenlerden bence. Kalemi çok iyi. Bu arada "Atlılardan" bana kalırsa yine de en insancıl olanı Kai. Asyalı yönünün olması, aile kavramına daha çok önem vermesi etken olabilir diye düşünüyorum. Ama tabii ki zor, gelgitli biri. Ahlaki konularda özellikle çok arada kalmışlıkları vardı. Bir de esas kızımız var, Banks. Şaşırttı beni kimliği konusunda. Bi ağzım açılmadı değil :) Tabii Banks ve Kai'nin birlikte bir geçmişi, yarım kalmışlıkları da var. Bu tarz aşkları okumaktan da çok keyif alıyorum ben. Seneler sonra tekrar buluşmalar, eski defterlerin açılması, kızgınlıklar, kırgınlıklar, pişmanlıklar...TEKRAR SÖYLÜYORUM; bu kitap romantik, çiçekli böcekli, pure love bir kitap değil, karanlık hatta gerçekten ahlak yoksunu diyebilirim. Yani rahatsız edici. Doğal olarak herkese hitap etmiyor. Bunun bilincinde alın ya da almayın. Bu arada bu kitabı, birinci kitaptan daha çok sevdiğimi söylemeliyim. İlk kitaptaki Micheal ve Rika aşkı bana pek geçememişti. Ama bu kitaptaki Kai ve Banks… ahh kalbim diyorum. :) Gerçekten o aralarındaki çekimi, şehveti, acıyı, yarım kalmışlığı hissettim. Özellikle 15. bölüm, açık ara son zamanlarda duygulanarak okuduğum bölüm oldu. :( Bu kitapta da saçma, olmasa da olur dediğim bir SAHNE vardı. Yani gerek var mıydı bilemedim. :/ Gizem, gerilim, açığa çıkan bazı gerçekler hepsi yerindeydi. Bir an sıkılmadım kitabı okurken. Bir puanı kırma sebebim ise, ben Kai okumak isterken olayların bir şekilde Damon'a bağlanıyor