Inappropriate

Vi Keeland
20 Ocak 2020
İlk Yayın Tarihi:
18 Ocak 2020
C. Scott Publishing Corp.
Orijinal Adı:
Inappropriate
9781951045043
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

Bir Vı Keeland kitabı daha(⌒‐⌒)
2025 2. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2025 20:51
Uzuuunncaaa bir süreden sonra bir incelemede merhaba diyorum(^.^) 2025 yılına girdik ve ilk incelememiz uygunsuz kitabı(^o^) 2024 yılında okuyup incelemesini göndermediğim kitaplar var ama geçmişe dönüp onları devam ettirmeye çalışırsam çok karışacak o yüzden onları artık denk gelirse falan biri okuduğunda yorumlarda fikirlerimi söylerim(^_^) Şimdi bu kitabımıza gelelim. Vi Keeland'dan okuduğum üçüncü kitap ve ben yazarın yazım dilini seviyorum. Şöyle seviyorum yazar genelde romantik komedi tarzında çiftlerin birbirlerine birçok şaka yaptıkları türden kitaplar yazıyor. Bu yüzden de yazım dili de kolay oluyor ve hemen şip şak okunup bitiyor. Yazarın kitaplarının bu özelliklerini seviyorum. Tabii ben bu kitabı soğuk bir günde okudum ama bence yazın okunacak bir kitaptı ama ben dayanamadım. Yazı bekleyemedim. Hemen okudum(*^^*) Biraz da kitabın konusundan bahsedeyim genel hatlarıyla. En son aklıma bir şey gelirse yine konuşuruz(^ω^) Kitabımızın başrolleri Amerika'nın en büyük şirketlerinden birinde CEO olan Grant Lexington ve bu şirketin haber kısmında dokuz yıl boyunca spikerlik yapmış Ireland Saint James sahne adıyla Ireland Richardson. Ireland dokuz yıl bu şirkette çalışıyor fakat arkadaşlarıyla Aruba'da bulunan bir plajın çıplaklar bölümüne gittiklerinde bir video çekip instagramda paylaşmalarıyla Ireland eve döndüğünde işten çıkarıldığı yazılan bir mektupla karşılaşıyor. Tabii ki Ireland bu durumu çok sinirleniyor. Daha sonrasında arkadaşlarıyla içki içiyor. Sarhoş hâliyle patronuna bir e-posta gönderiyor. Ireland baş ağrısıyla uyandığında aşağı inip en yakın dostu Mia ona akşam sarhoş bir şekilde gönderdiği e-postaya cevap gelip gelmediğini soruyor. Ireland Mia'nın ne dediğini en başta anlamıyor ama akşam yaptıklarını hatırlayınca belki patronu gönderdiği e-postayı
2024 124. kitabı
Vi nin kitaplarının komik, eğlenceli ve şapşalca olmalarına bayılıyorum. Ama bu kitapta işler hiçte öyle gitmedi. Ağır travmaları olan kişilerin sevmeye ve sevilmeye inanabilmesinin mücadelesini genelde CoHo dan okumaya alışık olduğum için Vi nin kaleminden okumak bana biraz tuhaf geldi. Ayrıca ikilinin arasındaki aşkın kıpırtısıda eski yaşanmışlıkların gölgesinde o kadar çok kaldı ki hiç hissedemedim. Başlangıcı çok keyifli ve tatlıydı, tam Vi nin tarzındaydı ama sonraları kitabında benimde keyfimiz fena kaçtı. Kötü bir kitap değildi ama benim beklentilerime ulaşamayan hatta cevap bile veremeyen bir kitap oldu diyebilirim. Yani demem o ki; Eh işte ucundan azıcık beğendim, eh işte falan filan sevdim.
·344 syf.·
2024 91. kitabı
“ Duvara doğru koştum “ ?? Bir çok anlamsız cümle vardı kitapta maalesef çeviri kurbanı bir kitaptı ama ona rağmen çiftin arasında ki diyaloglar çok eğlenceli ve komikti, yoksa kitabın konusu klasik Vi tarzı , okuyanlar bilir tarzını , geçmiş travmsı olan bir erkek ve neşeli hayat dolu bir kadın, çerez tadına bir kitap.
2024 80. kitabı
Son zamanlarda okudum Vi kitaplarını ortalama bulmuştum.Ama bu eski kitaplarının tadını hatırlattı bana ve sevdim. Konusu kısaca,Ireland ,arkadaşlarıyla çıktığı bir tatilde uygunsuz video içeriği paylaştığı sebebiyle haber spikerliği yaptığı kanaldan kovulur.Haksız yere kovulduğu için sarhoş bir anda en büyük patrona mail atar.Tabi ayık kafa ile okuyunca işe geri kalma ümidinin hiç kalmadığını anlar.Bir de üstüne büyük patron cevap verince ikilinin yaşadıklarını okuyoruz. Vi’nin kalemini gerçekten seviyorum.Romcom tarzında yazmakla birlikte muhakkak hikayeye dram da katıyor.Grant’ı da Ireland’ı da çok sevdim.Şaşırtıcı şekilde hiçbir karaktere kızmadım.Erkek karakterin yaşadıkları o kadar kalbimi kırdı ki onun her davranışını bir noktada haklı çıkarıyordu.Ben kitaplarda ilişki istemeyen erkek karakterleri sevmiyorum pek.Grant da öyleydi ama tamamen fiziksel bir ilişki içinde olsa da kadınlara davranış şekli çok hoştu ve hep dürüsttü.Karakterler birbirleriyle bir mesele olduğunda oturup konuştular,bu güzel bir detaydı.Çünkü gereksiz uzatmalar ve tripler olmadan sorunları halletmeleri çok olmuyor kitaplarda.Ama en sonda Grant’ın kızıyla olan hikayeyi anlatınca ben de çok duygulandım.Yaşadığı acı o tavrına göz yummama sebep oldu,o yüzden kızamadım.Birbirlerine karşı hep çekimleri vardı ama hemen birlikte olmadılar.Bu konuda Grant tavrı da güzeldi.Ireland’a saygı duydu ve aceleye getirmedi.Genel olarak güzel bir okuma oldu.Bu ara güzel kitaplar okuyorum darısı diğerlerinin başına inşallah
2025 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2025 00:00
Yılın ilk kitabı, pek beğenmedim açıkcası hızlı oldu bazı şeyler aslında geneli erkek karakterin geçmişi oldu sıkıntıları falan ben o aşkı tam hissedemedim gibi
2025 25. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2025 23:46
Yazarın kitapları birbirine benzemeye başladı zaten sürekli bir geçmişe dönük yazıyor yazar bu konuda rahatsız değilim ama sanki çok benzer hikayeler okuyormuş gibi hissediyorum o yüzden de bir puanı buradan kırdım. Genel olarak hikaye güzel aslında güzel de ilerledi aralarındaki enerji iyiydi karakterlerin ama hep bir incinmişlik var sanki erkek karakterlerde. Elbette kitapların genelinde Bu duygu yer alıyor ama biraz fazla olduğunda sıkıcı olabiliyor. Artık yazardan farklı dinamikte karakterler bekliyorum ve diğer kitaplarını da mutlaka okuayacağımı belirtmek istiyorum.
UygunsuzVi Keeland · Pukka Yayınları · 2024662 okunma
(s)he gave me the ick -gerçekten uygunsuz-
Goodreads yorumlarını okuyordum ve gerçekten haklı oldukları çok iyi bir nokta var. Exini atlatamamış erkeklerden gına geldi. Yani vi iyisin dedik falan ama bıktım ya. Hadi bazı kitapları eğlenceliydi cidden ama bu kitap sanki *jumpscare* CoHo tarafından yazılmış gibiydi. Spoilerı aldığım için hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Okumayın. Önermiyorum. Almayın. Okumayın. Ayrıca *spoiler* -BAKIN SPOILER VAR- unplanned preg trope varmış…öyle yani. Zaten anladığım kadarıyla ordan sonra bay kötüleşiyormuş. Ciddili kitap baştan aşağı korkunç ya. Konu zaten sallantılı, erkek karakter CoHo tarafından yaratılmış gibi, kız karakter aklı başında duruyor- DU ben yarıda bıraktım sonrasında ne oldu ne bitti bilemem. Almayın.
Klişe!
·344 syf.·
2025 4. kitabı
Uygunsuz. Vi Keeland'ı çok severim. Tam çerezlik romantik komedi yazarıdır. Kalemini de severim. Kitabımız Ireland'ın 9 yıl boyunca çalıştığı şirketten üstü çıplak bir fotoğrafın instagrama atılması nedeniyle şirket imajına zarar verdiği söylenerek kovulmasıyla başlıyor. Kapalı bir hesaba atılan bir fotoğraf nedeniyle kovulan Ireland şirketin sahibine ağır bir mail gönderiyor. Ve ikilimiz böylece tanışıyor. Asıl erkeğimiz kim mi? Tabii ki şirketin sahibi. Çalışanı olamazdı neticede. Kitaba 7 puan verme nedenim işte burada başlıyor. Çünkü yazar, sürekli kendi tekrarlıyor. Sürekli ama... İlla ki asıl erkek patron olmalı ya da çok iyi bir işi olmalı ya da zengin olmalı bla bla... Klişe. Bu da artık bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. İnsan farklı şeyler okumak istiyor. Çok canım sıkıldığı zaman çerezlik olsun, biraz kafa dağıtayım dediğimde tanıdığım romantik komedi yazarlarını okumak istiyorum. Ancak bir daha farklı yazarlar tercih edebilirim. Bir yerden sonra sıkıyor. Kitaba geri dönecek olursam ikilinin diyalogları eğlenceliydi. Ancak karakterler aşırı yavandı. Bilmiyorum, bana duyguları çok sahte geldi. Tam olarak hissedemedim. Bu yüzden de kitaba puanım 7. Okuduğunuz için teşekkürler. :)
2024 115. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2024 21:07
Helloooo Sevgili yazarlarım lütfen rica ediyorum romantik, hafif de duygusal olan bir kitap yazmak istiyorsanız sevgili Vi Keeland'dan az biraz feyz alabilir misiniz? Çoğunlula romantik ama yer yer duygusal hatta bir miktar da dramında olduğu çok şahane bir kitap bu! Vi tek başına yazdığı zaman cidden harikalar yazıyor. Bknz. Bu ve Yanlış Numara Kendisinin okuduğum son iki kitabı da bende derin izler bıraktı. Kadın karakterimiz arkadaşının bekarlığa veda partisinde biraz çozutunca ve bu sosyal medyaya düşünce yıllarını verdiği şirketten bir anda kovulur. Bu haksız kovulmayı gururuna yediremez ve sarkoşken patronunun patronunun patronuna yani şirketler topluluğu Ceo'suna yani nam-ı diğer Grant Lexington'a okkalı bir e-posta atar. Aha ama cidden okkalı! Öte yandan sevgili Ceo'muz canımız bitanemiz Grant e-postayı okuyunca hem eğlenir hem de olayın gerçek yüzünü merak eder, böylelikle hummalı bir eposta trafiği başlar. Sonra ne mi olur tabiki kaçınılmaz son! karşılaşmalar, kimlik gizlemeler, davete katılmalar ve birbirlerine olan çekimler. Kitapta aynı zamanda Grant'ın geçmişini de okuyoruz ki, yoktan vaar olmuş kendisini geliştirmiş ve tüm acılarıyla bugünlere kadar gelmiş. Cesur adam! Hikayesini okumak muazzamdı. İnanmaycaksınız ama kızımız Ireland Saint James'i de çok çok sevdim. O da yıllarca zorlanmış ama ayaklarının üstünde durmayı başarmış. Bayılıyorum güçlü kadınlara ve güçlü çiftlere.. Ben keyifle okudum sizlerinde keyifle okuyacağınıza inandığım güzel bir kitaptı. Bir an bile tereddüt etmeden alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
2025 7. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2025 22:58
Genelde yazarın kitaplarını beğenirim ama bu biraz ortalama olmuş nedense ama yine de okunur. Heyecanli mi hayır kurgusu bu sefer basitti daha iyi kitapları var bu yazarın

Vi KeelandYazar · 36 kitap
Vi Keeland, Amerikalı bir yazardır. Kitapları New York Times ve USA Today listelerinde en çok satanlar listesine girmiş olup, dünya çapında çevrilmiştir. Almanya, Brezilya ve ABD'de en çok satanlar listelerinde yer aldı. Romanlarından on dördü New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer aldı ve Bossman adlı romanı ile hem The New York Times hem de Wall Street Journal en çok satanlar listelerinde 1 numara seçildi. Kısa öyküleri Dry Spell, The Merry Mistake ve Scrooged, Passionflix tarafından filme çevrildi. Uzun metrajlı romanı Egomaniac'ın filmi şu anda TaleFlick tarafından senaryolaştırılmaktadır. Keeland, Ocak 2013'te ilk romanı First Thing I See'yi yayımladı. Bunu yayınlamayı hiç düşünmemiş olsa da, Sandy Kasırgası'nın verdiği hasar nedeniyle evinden çıkarıldıktan sonra şansını denemek istemişti. O zamandan beri otuz bir uzun roman yayınladı ve çalışmaları yirmi yedi dile çevrildi. Ayrıca animasyon oyunları olarak da mevcuttur. Brower Literary & Management'tan Kimberly Brower tarafından temsil edilmektedir. 2016'da Keeland, çalışanlarından birine aşık olan bir patron hakkında bir kitap olan Bossman'ı yayınladı. Kitap, The New York Times ve Wall Street Journal[17] en çok satanlar listelerinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. 2021'de Keeland, yakışıklı bir sağdıç için düğününü dağıtan bir kadın hakkındaki romanı The Invitation'ı yayınladı. Kitap, Wall Street Journal en çok satanlar listesinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. Keeland, bir dizi çağdaş aşk romanında Penelope Ward ile işbirliği yapmıştır. Bunlardan ilki, Cocky Bastard (2015), patlak lastiğini tamir eden bir adamla aşk yaşayan bir sürücüyü konu alır. Kitap, USA Today ve New York Times'ın en çok satanlar listesine girdi. Kitabın adında geçen "cocky (ukala)" kelimesi, aşk romancıları arasında başlıklarına ekleme eğilimi başlattı. Keeland, ilkokuldan beri tanıdığı bir adamla evlidir. Üç çocukları vardır ve Long Island'da yaşıyorlar. Vi Keeland yazarlığa başlamadan önce bir avukattı ve vergi hukuku alanında uzmandı.