Aralık 2012
Kum Saati Yayınevi

2019 648. kitabı
Yazar Bram Stoker gözüküyor ama maalesef bir Bram Stoker kitabı değil. Zaten kağaı açtığımızda hikaye yazarları arasında Bram Stoker yok. İki hikayenin de yazarı belli değil. Önsöz de anonim olarak belirtilmiş. Bram Stoker derleyicisi miydi o da belli değil. yazar neden Bram Stoker dendi o da belli değil. Buraya kadar çok olumsuz yazdım. O da sadece yazar isminden dolayı. Hikayelere gelecek olursak çok başarılı olan da var başarısız olan da. Korku da var gerilim de gizem de. Kitabı alacaksanız bu doğrultu da almanızı tavsiye ediyorum. Ben hikayeleri çok severim. Bu yüzden olumsuzluklara rağmen hikayeleri sevdim. Bu açıdan bakılırsa alınabilir bir eser ama sakın yazar ismine bakıp almayın.
2019 8. kitabı
Kitap güzel özellikle içerisindeki "anlatılmamış en eski hikaye" hikayesine bayıldım okuması zevkli parça parça gerilim hikayeleri var tavsiye ederim.
Psikoloji
2023 2. kitabı
Harika bir kitap her kese tavsiye ederim cinayet yada suç isteyen herkese tavsiyem okuyacaklar şimdiden iyi okumalar bence bayılacaksınız bana göre
Cinayet
2016 115. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2016 00:00
Dikkat spoiler içerir. Oldukça güzel bir korku ve gerilim romanı. Çeşitli yazarların zamanında yazdığı irili ufaklı, bir kısmı korku bir kısmı gerilim bir kısmı da polisiye hikayelerden oluşan bir kitap. Büyücülük yoluyla insan ve hayvanların gırtlağını kesen bir yaratık, bir çocuk oyununda öldürülen bir baba, evindeki kamera ile bir tefeciyi yüzyıllar öncesine gönderebilen bir adam, yanlış karar verdiği için yıllar sonra öldürülen bir yargıç ve daha niceleri. İnsanın uykusunu kaçıracak pek çok öykü bu kitapta. Mutlaka okunması gereken kitaplardan biri.
Puan vermedi·160 syf.·
2020 105. kitabı
Bram Stoker adını görünce çok umutlu başlamıştım ama maalesef vakit kaybına dönüştü. Hikayelerden oluşuyor olmasa bitirmek daha da zor olurmuş. Ne yazık ki öneremeyeceğim.

Bram StokerYazar · 22 kitap
8 Kasım 1847 yılında İrlanda'nın Dublin şehrinde doğan Stoker, nedeni bilinmeyen bir hastalık nedeniyle bir süre ayağa kalkamaz. Daha sonra iyileşir ve sıradan bir çocukluk dönemi geçirir. Eğitimini tamamladıktan sonra memurluk yapmaya başlar ve aynı zamanda Drakula (Dracula) isimli eseri yazmaya başlar. Takip eden yıllarda tiyatro eleştirilerine dair birçok yazı yazan Bram Stoker, yazdığı Drakula kitabını Londra'da basma şansını yakalar. Bu roman ile elde ettiği ün sonunda geri kalan hayatını bir edebiyatçı ve yazar olarak sürdürür. Yaşadığı toplum tarafından karakteri ile de beğeni kazanan İrlandalı yazar 1912 yılında, 64 yaşındayken yaşamını yitirmiştir.