Şubat 2011
Yediveren Yayınları
9786058820333

2023 63. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2023 15:12
Anadolu da kendi halinde yaşayan bir aile... Her şey sıradan bir şekilde devam ederken evin oğlu üniversiteyi kazanıp bir kıza aşık olana kadar... Bu aşk ailenin yıllarca gizli kalmış gerçekler ve ailenin hayatını derinden sarsacak gerçeklerle yüzleşen bir anne-oğul hikayesi anlatılır....
2020 40. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2020 21:42
Aşk romanı okumak isteyenlerin tercih edebileceği kısa bir eser. Bir Sebahattin Ali veya Atsız gibi usta kalem değil. Eğer beklentiniz yüksek değilse tavsiye edeceğim bir kitap.
2020 66. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2020 20:28
Ağır kitaplar sonrası araya sıkıştırabileceğiniz kafa dağıtmalık bir kitap. Yazarın yumuşacık dili sayesinde sayfalar akıp gidiyor zaten. Kitabın benim açımdan iki olumsuz yanı vardı: ilki ilk sayfalarından sonunu çok net tahmin edebiliyor olmam, ikincisi kitaptaki yazım hataları.

Mürvet SarıyıldızYazar · 10 kitap
Mürvet Sarıyıldız 05.09.1978 yılında kahraman Maraş’ta doğdu. İlkokulu şimdiki adı Akça Koyunlu olan Sakarya ilkokulunda okudu. Orta ve Liseyi Kız İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1997 yılında Sütçü İmam Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt yaptırdı. 2001 yılında mezun oldu. Halen Kahramanmaraş’ta bir ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmenidir. Yazarın şiir, öykü ve incelemeleri; Ayraç dergisi, Ortanca dergisi, Poyraz Edebiyat Dergisi, Alkış gibi dergilerde yayımlandı ve yayımlanmaya devam etmektedir.