Kusursuz Kabus

Şubat 2007
Artemis Yayınları

2022 26. kitabı
Okunma: 07 Eylül 2022 18:27
Bu kitap başlarda Andres Roslund & Börge hellström kitabı olan Canavar gibi küfür etmeye başlayacaktım çünkü birinin sizin odanıza girip eşyalarınızı karıştırması ve kaçırması beni gerdi , ayrıca babanın olaylara bu kadar olumlu bakması sinir krizi gecirtti bana . Çocukken geçirilen travmaların büyüdüğünde çok kötü etkisi olduğunu öğrenmiş olduk ...
evdeki yabanci
2021 36. kitabı
Okunma: 08 Ekim 2021 20:12
Öncelikle herkese ıyi okumalar Yazarin ilk seytanin sag eli isimli kitabini okumustum uzun zaman once hatirladigim kadari ile korku olarak sondere hosuma giden bir kitapti ve yer yer insanin tüylerini diken diken ediyordu Bu kitabi ise korku degil ama daha cok psikolojik gerilim ve gizem olarak soylenebilir Kisaca konusu evlerini satmak isteyen insanlar anlastiklari emlakcilar ile evlerini acik gorus adini verdikleri bir gun hem diger emlakcilara hemde ev arayanlara gosterir ama belirli saat dilimi icinde ev sahibleri evde olamamalilardir ve evi almak isteyen herkes evin heryerini gezerler ama aralarindaki bir kisinin amaci degisiktir o evde gozune kestirdigi insanlari gece evlerinden kaciriyordur Kisaca bu sekilde ozet gecerek kitap hakkindaki goruslerim ise kizima sıkı sıkı sarilmak oldu gercekten kacirilan kizi icin cirpinan annenin ( kacirildigina polisleri asla ikna edemiyor ) duygularini yazar cok guzel anlatmis ve sanki biz yasiyormusuz gibi bize gecirmis bunun yaninda merak gizem vede gerilimi ust duzeyde tutmus finalde ise guzel bir ters kose ile noktayi koymus tavsiye edecegim bir kitap dusunmeden okuyun
2026 2. kitabı
john saul okuyucuyu daha çok gerebilmek adına kitabın dünyasından zeka kavramını silmiş, tüm karakterler 54 kromozom semiz otu kıvamında. hoş, amacına ulaşıp gerdi fakat korkudan değil sinirdendi bu. eğer hayatımda yeterince embesil yok, biraz daha görmek istiyorum derseniz üç kişiyi kaçırmış sapık bir psikopatın yanına sopayla giden koca yürekli kara arkadaşımızı deneyimleyin derim. bunların haricinde sürükleyici bir kitaptı, kafa dağıtmak istiyorum ama aşk romanları ve cıvıl cıvıl karakterler bayıyor diyorsanız mutlaka bakın.

John SaulYazar · 9 kitap
John Saul (25 Şubat 1942'de doğan), Amerikalı bir özürlü ve korku romanının yazarı . Kitaplarının çoğu New York Times'ın En Çok Satanlar Listesi'nde göründü. En çok satan gerilim kariyerine başlamadan önce Saul, kalem isimleri altında yaklaşık 10 kitap yayınladı. Bunlardan ilki, beklenmedik bir şekilde işini kaybettikten sonra, bir hafta sonu yazdı. İlk kitabı satışı sadece 200 $ kazandı.Bugün 60 milyondan fazla kitap var. 1976'da Dell Publishing, psikolojik bir gerilim filmi yazdığı konusunda kendisiyle temasa geçti . Ortaya çıkan roman, Suffer the Children , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en çok satan listelerde yer aldı ve Kanada'da bir numaralı yere ulaştı. Romanlarında ek olarak, Saul, Los Angeles ve üretilen çeşitli tek perdelik oyun olmuştur. Saul hem Pacific Northwest'te hem Seattle hem de San Juan Adaları'nda yarı zamanlı olarak yaşıyor ve Hawaii'nin Big Island'ında ikamet ediyor .Saul açıkça gey. Birkaç romanı üzerinde işbirliği yapan 32 yaşındaki ortağı ile yaşıyor.