Anita Blake, Vampire Hunter #8

İngilizce
Sıralamalar

Richard ve egosu
2025 26. kitabı
Serinin sekizinci kitabında Anita ayrıldığı ex sevgilisi Richard'in başı derde girince herşeyi bırakıp Tennessee'ye doğru yola çıkacaktır. Tabi ki bu öyle hemen ben gittim tarzı olmaz çünkü Jean Claude'un insan hizmetkarı ve sevgilisi olunca aşmaları gereken bazı vampir politikaları olacaktır elbette. Serinin genel gidişatını bilenler hiçbirşeyin kolay hallolmadığını bilirler. Keza yine öyle olur. Anita vampir ve şekil değiştirenlerden oluşan bir ekiple kasabaya gider ve aksiyon başlar. Bu aksiyon bugüne kadar olanları katlayacak cinsten. Kitapta, şekil değiştirenler, vampirler, iblis ve kötü polislerden oluşan bir kara delik mevcut. Kitabın başında kırgın bir sevgiliyi ardında bırakan Anita o kadar derinlere batacak ki; yapmam dediği bir çok tabusunu bu kitapta yıkacak. Ki bunlar serinin diğer kitapları için de bir tür referans aslında. Diyaloglar çok akıcı. Beni okurken görmelisiniz. Her bir diyaloğu yaşıyorum resmen. Özellikle atışma sahneleri çok iyi. Kitapta iyi olmayan iki şey var. Biri kötü adamlar diğeri ise Richard. Tabirimi mazur görün ama bu kadar naz yeni gelinde bile olmaz. Tertemiz kalarak kahraman olunmaz. Bazen eli taşın altına sokmak değil o taşla ezilmek lazım kahraman olabilmek için. Richard her zaman egosunun kurbanı olacaktır. Trumvirlikleri olmasa asla çekilecek bir karakter değil Richard. Serinin bu kitabı itibari ile Anita bir güç seviyesini daha aşarak munin kullanmaya başlıyor. Birkaç kitap boyunca da bunun için çalışacak. Kitabın sonunda olanları herkesin midesi kaldırmaz ama Anita her zaman ne der biliriz. "Kendim yapamayacağım birşeyi başkasından istemem" Mavi Ay Laurell K. Hamilton
Fantastik
2021 6. kitabı
Heyoo bu kitapta harikaydı ama kan dehşet ve gerilim sadist düşünceler hepsi var gerilim ve fantastik romandan beklenen herşey vampir kurt adam filmi neyse bu kitap daha fazlası alacakaranlık vampir günlükleri falan hikaye bu onların anası daha önce yazılmış bilginize
2023 36. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2023 18:44
Yakında Anita bütün doğa üstü yaratıklara hükmetmeye başlamazsa ben de adımı Gollum olarak değiştireceğim. Richard trolleri araştırmak için gittiğinde, tecavüz suçlamasıyla tutuklanır. Ne yazık ki bulunduğu yer başka bir başvampirin sahasıdır ve gitmelerine izin çıkmamıştır. Trollerin yaşadığı alan ise sebebi bilinmeyen şekilde kötü bir milyonerin ilgisini çekmektedir. Tabi ki Anita bu kitapta da yeni yeteneklere elde edecek. Anita aklını biraz başına toplasa kitap daha eğlenceli olacak sanki. Aklının sürekli cinselliğe kayması sıkıcı oluyor. Neyse serinin sekizinci kitabı da böylece bitti.
2018 1. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2018 00:09
Öncelikle İzci ulfrik Richart'ın aptallıklarına bu kitapta zor tahammül ettim. :/ Anita muninden aldığı güçlerin altında eziliyor ve kendini istemediği olayların başrolünde buluyor. Leoparları nasıl yöneteceğini bilemiyor, munini nasıl kontrol edeceğini bilemiyor Richard'ı hapisten nasıl çıkaracağını bilemiyor, Damian ile ne yapacağını bilemiyor... Yani Bu kitapta anita olmak istemezdim. :D Zaten sonraki kitapta göreceğimiz gibi herşeyi bırakıp kaçmış olacak. Kitabın geneli çok sürükleyici şaşkınlık uyandırıcı ve soluksuz okunası..
2015 16. kitabı
Kurtadam yanlısı olduğum için kitap beni biraz üzdü :) Ama yazar beklentiyi tavan yaptı. Daha önce yazılmamış ve kurgulanmamış şeylerle çıkıyor karşımıza ve bu da yazarın gözümdeki değerini arttırıyor. Bir sonra ki kitabı heyecanla belettiriyor insana..

Laurell K. HamiltonYazar · 33 kitap
Eğitimini Indiana Wesleyan Üniversite'sin de aldı.Kitaplarından bazıları;Gülen Ceset,Bir Vampis Avcısı Anita Blake