Test 3. Kitap

6 Ekim 2015
Pegasus Yayınları

2019 3. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2019 23:47
Final gibi final,gerilim ve stres dolu bir vedaydi.Tek bir acik kalmamis,tum sorular cevaplanmisti. Ilk kitapta test ile baslayip,akademi’de gelisip,mezun ile finali cok guzel islemis Joelle Charbonneau.Tadi damaginda kaldi ama tam yerinde bunaltmadan,incitmeden bitirmis. Final kitap boyunca,ana fikir muthis bir sekilde ilmek ilmek orulmus.Lider olmak icin herkese yaranilmali,verilen her emire harfiyen uymali mi?Yoksa hislerini dinleyerek,kendi kararlarini verebilmekmidir asil liderlik? Bas karakterimiz Cia,”Mezun” boyunca tam olarak bu sorularin cevabini ariyor.Kime guvenmeli,kiminle hareket etmeli,lider olmaya yeterli mi yoksa kendine asi diyen bir avuc kukladan biri mi ? Kimsenin etkisinde kalmadan bir sans verilip okunmali.Ozellikle utopyalar ilginizi cekiyorsa cok begeneceksiniz. Mezun Joelle Charbonneau
2020 237. kitabı
Ve serinin son kitabını da bir solukta okuyup bitirdim. Güzel bir son kitabıydı. Finali okuyucunun hayal gücüne bırakmış. Birinci ve ikinci kitapta tanıştığım karakterleri yine hayranlıkla okudum. Macera hız kesmeden devam ederken heyecan ve endişe içinde okudum kitabı. Bu seriyi okumak isteyenler pişman olmazsınız.
2022 50. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2022 22:28
Aslında 2 kitapta bitebilecek yok yere uzatılmış bir seriydi. Sonu çok tatmin etmedi, sürprizsiz bir dille yazıldığı için tek ters köşesi hariç eee anşadık tamam bu diyaloglar niye bu kadar uzun, konu anlatımı kızın düşünceleri niye bu kadar aynı şeyleri anlatıp duruyor diye diye sıkılarak okuduk
Puan vermedi·320 syf.·
2021 9. kitabı
Serinin en beğendiğim kitabı son kitap oldu. Sürekli bir aksiyonun olduğu bildiğimiz bazı şeylerin öyle olmadığını gösterdi. Açıkçası şaşırdım. Bu seriye mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ederim. Kurgusunu sevdiğim bir kitap oldu.
Test (3)
2019 11. kitabı
Genelde üçüncü kitaplar en vasatlarıdır fakat bu kitap için aynısını söyleyemeyeceğim. Aşırı güzeldi, aşırı güzel bir seriydi ve uzun bir süre unutacağımı düşünmüyorum. Finalde aklım bayağı bir karışmış olsa da doğru şeyleri anladığımı düşünüyorum. O final kimin aklını karıştırmaz ki? Ayrıca tek aklı karışan okuyucular değil, Cia'da bizzat ikileme düşüyor. Kime güveneceğini seçmek zorunda ve bu gerçekten onun için çok zor. Sevindim, ağladım, kimi zaman güldüm. Benim beğendiğim bir seri olduğu için almayı seçtiğim için oldukça memnunum. Kesinlikle okuyun, okutun! (Bir de kapak kalitesini beğenmeyen tek ben miyim? Çok narin, hassas bir dokusu var. Pegasus hiç bu tarz karton kapak çıkartmazdı. Garipsedim, üzüldüm.)
2020 101. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2020 21:32
Sırf seriyi bitirmek için okudum. Kitabın final sahneleri ve acaba seri sonu neye bağlanacak düşüncesiyle okudum. Ama şu var ki beni sarmadı. Açıkçası okuduğuma pişman mıyım? Eh, biraz.. Cia Vale, Tomas Endress, Raffe, Will ve ismini saymadığım diğer karakterlerin hiç birine ısınamadım. İhanetler, sabotajlar ve daha çok bilinmezlik.. Bazı kitapların, serilerin sonunda keşke karakterleri biraz daha okuyabilseydim diye hüzünlenirken, bu seri de çok şükür bitti dedim.