Mutlu Aile kitabını beğenerek okudum. Bu kitabı okuduktan sonra aile kavramının çok daha önemli olduğunu bir kez daha anladım. Okumayanlara tavsiye ederim. Keyifli okumalar :)
Kitap aile kavramını biraz farklı işlemiş. Gerçekten bazen gözümüzün önünde ki kişileri anlamakta zorluk çekebiliyoruz. Vermek istediği mesajı sevdim fantastik bir kitaptı. Ama bazı yerlerde gereksiz bel altı vurgular vardı sevmedim. Yani neden insanların mizah anlayışı ya küfür ya da bel altı oluyor. Bence zekice yapılan espriler daha komik oluyor.
Yazarın ilk olarak “Kötü Karma” kitabını okumuştum. Çok beğenmiştim. O kitabını beğendiğim için diğer kitaplarını da okumak istedim Mutlu Aile kitabıyla birlikte 3 kitabını daha okudum ama Kötü Karma kitabı kadar beğenmedim. Çok basit geldiler. Çerezlik olmak için bile fazla basit bence.
Fantastik öğelerle bezeli. Ben çok beğendim. Aile içi çatışmalar, ergen çocukların problemli davranışları komik diyaloglar olarak geçiyor. Ben okurken çok eğlendim. Bir şey öğrendim diyemem ama kesinlikle eğlendim tavsiye ederim.
Gerçekten harika bir kitaptı. Çok eğlenceliydi,yer yer duygusal ve düşündürücüydü. Aileyi, ilişkileri, mutluluk kavramını, hayattaki bazı şeylerin önemini anlatan çok güzel bir kurgu olmuş. Çok severek okudum herkese tavsiye ederim.
David Safier Alman asıllı bir yazardır. 2003 yılında kendisine Adolf Grimme Ödülünü kazandıran, Berlin, Berlin adlı TV serisinin yazarıdır. Ayrıca 2004 yılında da en iyi komedi dalında, Uluslararası Emmy Award ödülünün de sahibidir.