O

Ferit Edgü
Neylesin?....
O kapıdan kovsa, Sen bacadan gir... Demişti şâir.! Peki, Gönülden kovulan! Neylesin..? Sessiz⁴⁶
Öğrenmek
Hem öğretmen hem öğrenci olduğunu unutma, diyorum kendi kendime hep öyle kal. Ferit Edgü O
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Hakkari'de Bir Mevsim
"... Madem uyku tutmuyor, yak gaz lambanı hadi! Çak kibritini, yazmak için bebeleri. Yaşamadan ölenleri, ölmekte olanları.. Hadi durma, hadi yaz!!!" O
Sinema
Ergen Ergen Sosyal Medya da....
O diyor ki: Azrail bile ayağıma gelecekse, sen neyin tribindesin... Ben de #k:129839na diyorum ki: Azrail (as) adamın ayağına gelirken trip atmadan gelir. Ancak giderken de adamın aklını başından, ruhunu bedeninden alıp gidiyor. Bunu da bilmiş ol hani!!! Sessiz⁴⁶
Hakkari'de Bir Mevsim
Dünya dönüyor evet ama belki de burda, bu dağ başında dönmemesini bilmek daha doğrudur... O
Sinema
``Yolcu, bir gün yolunu yitirirsen, artık eski yolunu bulmaya çalışma, yeni bir yol ara kendine.’’ O