Overruled

İlk Yayın Tarihi:
Nisan 2015
‎Gallery Books
Orijinal Adı:
Overruled (The Legal Briefs #1)
9781501102035
İngilizce
Sıralamalar

2022 6. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2022 11:49
Okurken beni sinir eden, sinir etmekle kalmayıp tonla küfür etmeme sebep olup günaha sokan, elle tutulur tek bir mantıklı, anlamlı ya da güzel bir şey olmayan İtiraz yorumuyla geldim. Emma Chase
2023 16. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2023 02:37
yazarın okuduğum ilk kitabı. serinin sevildiğini görüp merak ettiğim için okumak istemiştim fakat daha yeni ikisini de aynı anda seviyorum tarzda bir kitap okuduğum için buna daha da katlanamayarak zorlukla okudum. kitabın tek iyi yönü akıcı ve kısa olması olabilir. bir de yan karakterleri sevdim. onun dışında başta stanson için güzel ve sadık olduğunu düşünsemde zamanla bu değişti. başkalarıyla yatarken jenny'yi sevdiğini söylemesi, evleneceğini öğrendiğindeki siniri ve üstüne bir de giderken sofia'yı da yanında götürmesi... jenny'i geri kazanmaya çalışırken aynı zamanda sofia ile yakın olması ve hâl ve hareketleri. ne jenny'den ne de sofia'dan vazgeçebiliyor. okurken sinir krizi geçirdim özellikle sofia'ya aşık olduğunu anladığı sahnenin iğrençliği beni daha da delirtti. sofia için çok üzülüyorum her ne kadar bunu yapmamasını istesemde aşık olduğu kişinin üzülmemesi için gösterdiği çaba bir tek ona zarar verdi. ve sofia'nın da onu biraz olsun süründürmesini isterdim hemen üstüne atlaması yerine. güzel pek bir sahnelerini de okuyamadık zaten. ortalama bir kitaptı.
2022 31. kitabı
Okunma: 02 Mart 2022 11:33
Kitabı nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. Sevemedim arkadaşlar bir kadın olarak, öncelikle kendime olan saygımdan daha sonra etrafımdaki kadınlara olan sonsuz saygımdan dolayı sevemedim. Tabi ki bu
2022 32. kitabı
Okunma: 11 Temmuz 2022 00:24
Merhabalarrr. İtiraz kitabı maalesef benim için hayal kırıklığı oldu.Uzun zamandır kendimi böyle zorlayarak okuduğum bir kitap olmamıştı. Kitap hem akıcı hem de erkek karakter bir o kadar itici..
Paranız cebinizde kalsın...
·296 syf.·
2022 30. kitabı
Herkese selam. Hayatımda bu kadar leş bir kitap okumadım sanırım. Hatırlamıyorum en azından. Bak bak dinle. Lise aşıkları olan Stanton ve Jenny kazara Jenny'nin hamile kalması sonucu zorunlu aile olma çabasına girer. "Fedakar" Jenny der ki Stanton sen okulda çok başarılısın bu başarını bebekle gölgelemen doğru olmaz üniversite için New York'a git bu taşrada kendini bizim için heba etme. Stanton da istemem yan cebime koy hesabı tamam ama hep geleceğim sizi ziyarete merak etmeyin der. Bu arada hiç kimse evlenelim de bu yavrunun da resmi olarak bi ana babası olsun demez. Bir de üstüne açık ilişki yaşama kararı da alırlar. Bekle bekle asıl bombaya geliyorum. Aradan 10 sene geçer, başarılı bir ceza avukatı olan Stanton'ın çocuğunun annesi Jenny bir başka adamla evlenmeye karar verir ve bunu duyan Stanton bunca zamandır yattığı kadını da (Sofia) yanına alarak taşrasına düğünü iptal ettirmek için geri döner. :D Bu ne saçmalık?! Ne yardan ne serden diyen Stanton geceleri Sofia ile gündüzleri de Jenny ile mesaiye devam eder. Abi şaka mısınız siz? Gerçekten iğrençti. Hepsinden iğrendim. Gevşek Stanton'dan, kadınlık gururunun ne olduğundan bi haber Sofia'dan, 10 sene sonra aa benim de bi hayatım vardı ya diyip uyanan Jenny'den... Kitabın sonunda Stanton'ın Sofia'ya aşık olduğunu anladığı o b*ktan sahneden hiç bahsetmiyorum. Velhasıl 40 küsür liram boşa gitti yanarım ona yanarım. Seriymiş bi de bu :D Şaka herhalde…Sakın ha alayım demeyin. Benden söylemesi. İtirazİtiraz Emma ChaseEmma Chase Puanlamam; İlk üç puan emeğe verilmektedir. 4-Çok kötü 5-Kötü 6-Orta 7-İyi gibi gibi 8-İyi 9-Mükemmel 10-Daha ne olsun be!
2022 59. kitabı
Kitap bence çok kötü değildi. Kitapda birkaç değişiklik olsun isterdim ama. Sofia'nın biraz daha süründürmesi gerekirdi. Sayfa sayısı az ve kitabın dili akıcı o yüzden okumakda zorluk çekmedim. Ve Sofia ve Stanton ilişkisini daha çok okumak sterdim. Puanım: 8/10
Yorum
2022 108. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2022 16:57
Paranızın cabinizde kalmasını isteyeceğiniz ve okurken sinir krizine girip kitap'ı kemirip parçalamak isteyeceğiniz ve kendime ve beynime neden eziyet ettim bu ne be neden okudum diyeceğiniz bir kitap ama size kalmış ben okuyacağım en fazla ne olabilir ki derseniz buyrun okuyup görün derim.
2023 2. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2023 12:21
sade akıcı bir dile sahip küfürler bi tık sıktı beni kıskançlık yok kötü davranışlar yok yani kısacası toxic aşk yok o açıdan beni mutlu etti arkadaşlıktan aşka geçişi anlatan ortalama bir kitap vakit geçirmek için bu tarz kitaplar seviyorsanız tavsiye ederimm
Aşk
İtiraz - Kitap Yorumu
·296 syf.·
2022 85. kitabı
İtiraz- Emma Chase 4/10 Bu kitap çok fazla karşıma çıkıyordu ve diğer kitaplar tabii o yüzden bir şans verip başlamak istedim. Sanırım seri içinde en sevilmeyen kitap bu. Çünkü bende çok fazla sevmedim. Stanton'a tamamen gıcık oldum. Sofia için ne düşünsem bilemedim. Stanton ve Jenny liseden beri sevgililer ve daha sonra Jenny'nin hamile olduğunu öğreniyorlar. Ama Stanton hukuk okumak istediği için gitmek zorunda kalıyor. Aralarındaki ilişki devam etse de ikisi de farklı kişilerle olabiliyor. Genelde Stanton'un yaşadıklarını okuyoruz. Sofia çalıştığı şirketten avukat arkadaşı ve aralarında seks ilişkisi var. Daha sonra Jenny'nin evleneceğini öğrendiğinde kasabaya geri dönmeye karar veriyor ve Sofia da onunla birlikte gidiyor. Akıl vermesi için. Ben Jenny ve Stanton ile başladığı için kitap yine onlarla biter diye düşünmüştüm açıkçası ve çok daha farklı bir kurgu bekliyordum. Stanton kendi istediği şeyi yapıyor ama Jenny evlenmeye karar verdiğinde ben seni seviyorum yapamazsın demeye getiriyor. Sinir krizi geçirmelik. Bilmiyorum bana bir türlü geçmedi bu kitap. Ne Stanton ne Sofia. Sadece Sofia ve Jenny'nin konuşmasını sevdim.
Dava Özetleri 1 - İtiraz
2022 5. kitabı
SPOILER İÇERİR Stanton gelmiş geçmiş en iğrenç kurgusal karakter olabilir, öncelikle bunu belirtip yazardan heba olan bir günümü talep ediyorum. Kitabı okuyarak geçirdiğim bir günü Keeping Up with

Emma ChaseYazar · 17 kitap
Gündüzleri ailesi ile ilgilenen, geceleri ise renkli karakterlerini ve onların sonu gelmeyen muzip maceralarını kaleme alan Emma Chase, New Jersey'nin küçük bir kasabasında iki çocuğu ve eşi ile birlikte yaşamaktadır. Dört kitaplık bir serinin ilk kitabı "Karmakarışık" Goodreads'ta 2014 yılında yılın en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.