Sahte Cennetler

Novella Yayınları
Sıralamalar

·400 syf.·
2020 11. kitabı
Biri iyi diğeri kotu olan ikiz kardeşlerin hayatlarını ve onlarin çevresinde gelisen olaylari anlatan yalan rüzgarları tadında bir kitap. Ilk 300 sayfa bildigimiz Türk dizileri gibi ilerlerken olaylar son 100 sayfada gelişti ve tamamlandı. Entrikadan hoşlanabil okurlara önerebileceğim tarzda bir kitap.
2019 20. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2019 13:42
Başlarken çok umut baglamadığım, ama okudukça beni kendine bağlayan ve bir sonraki sayfa için meraklandıran bir kitaptı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şimdiden iyi okumalar
İlişkiler
2017 3. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2017 19:43
Bir yalanı mı yaşamak daha zor? Bir yalanla mı yaşamak daha zor? Kendisine yirmi üç yıl bir yalan hayat yaşatan yalancı bir hayat arkadaşını gerçekmiş gibi görmek çok acı verir insana galiba... Ayrıca ikizinizin sizi bir ömür boyu sevdiklerinizden uzaklaştırması da korkunç olurdu galiba... Çok güzel bir kurgu, okurken şükredecek şeyleriniz olduğunu düşündüren bir kitap....

Danielle SteelYazar · 99 kitap
Danielle Steel ünlü Lövenbrau bira yapımcıları soyundan gelmektedir. Annesi Portekizli babası Almandır. Her biri sekiz yabancı dil konuşabildikleri halde ortak dil olarak Fransızca'yı kullanışlardır Ünlü bir banker ve bira yapımcısı aileden gelen babası sürekli Münih'de yaşamaktır. Ailenin yerleşim merkezi, Bavyera Kaltenberg'deki etrafı su hendekeleriyle çevrili şatodur. Diplomat bir ailenin kızı olan annesinin Portekizli büyük babası ise uzun yılları Amerika'da diplomatik görevlerde bulunmuştur. Amerikada doğan Danielle, çocukluğunun büyük bir kısmını Paris'te geçirdi. Yirmi yaşına geldiği zaman New York'a gitti ve orada Super Girl firmasında çalışmaya başladı. Bu kuruluş Zamanından önce halkla ilişkiler düzenleyen ve kadınlar tarafıdan yönetilen bir iş yeriydi. borsa acentalarına partiler düzenler, büyük firmalar adına P. R programları hazırlardı. Büyük ekonomik buhranda firma iflas etti ve Danille Stell Doing Home Yuvaya Dönüş adlı ilk kitabı yazmak için çalıştığı yerden emekli oldu.