Ağustos 1999
The Ring
Sıralamalar

2025 10. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2025 02:33
Akıcı sürükleyici bir kitaptı. 2. Dünya Savaşı öncesi nazi ve yahudi gerilimi, sonrasında yaşananlar film tadında anlatılmış. Savaş, aşk aile kitabin konusu. Asıl mesaj ise empati.
2002 3. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2002 00:00
Bu kitabı okumamın üzerinden yirmi yıldan fazla zaman geçti. Tabi detayları hatırlamadığım gibi, o yaşlarda doğru mesajı alamadığımdan da eminim. Bu incelemeyi ise nostaljik bir tarafı olduğu için yazmak istedim. O dönemler evdeki sayılı kitaplardan biriydi bu çünkü. Nereden nasıl geldi bilmem. Bizde çok kitap okunduğu da söylenemez o zamanlar. Annem yıllarca katıldığı tüm anketlerde son okuduğunuz kitap kısmına şunu yazmıştı. Daniel Steel - Yüzük. Bizim evde bir şaka malzemesidir yani aynı zamanda. Daniel Steel'dan Yüzük. Annem yine mi kitap aldın dediğinde hep derim. Evet anne Daniel Steel'dan-Yüzük aldım. Öpüyorum seni canım annecim. En kısa zamanda da tekrar okumak istiyorum.
2020 38. kitabı
Yüzük, onların kaderini sonsuza kadar bağlamıştı. Kassandra, Berlinli bir bankerin karısıydı, Dolff ise ünlü bir Yahudi yazar. Yaşadıkları büyük aşk trajik bir şekilde sona erecekti. Bu trajediden geriye kalan elmas bir yüzük ise Gotthardlar'ın kaderini yeni yaşamlara ve aşklara taşıyacaktı. ( Arka kapak yazısı ) Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve çok beğendim. Nazilerin zulmü ile parçalanan bir ailenin yıllar sonra bir araya geliş hikayesi. Çok etkilendim. 3 kuşaktan bahsetmiş kitapta. Aşk, acı, umut her şey var. Elinizden bırakamayacaksınız.
Aşk
2020 16. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2020 08:56
Kitap çok konu olarak çok harika bir şekilde ilerleyecekmiş hissi yaratıyor. İkinci dünya savaşı, yaşananlar, aşk gibi... Ama bence işleyişi hiç iyi değildi yani beklentime kesinlikle yanıt alamadım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle okumuştum. Bir daha onun tavsiyesine uymama kararı verdiren bir kitap oldu bana.
2017 1357. kitabı
İkinci Dünya savaşının arefesindeki Almanya, Alman bir bankerin karısı ve Yahudi bir yazar... yeterince ilgi çekici bir konu değil mi? Fakat o kadar kötü işlenmiş ki, muhteşem bir fırsat kaçırılmış diyebiliriz.

Danielle SteelYazar · 99 kitap
Danielle Steel ünlü Lövenbrau bira yapımcıları soyundan gelmektedir. Annesi Portekizli babası Almandır. Her biri sekiz yabancı dil konuşabildikleri halde ortak dil olarak Fransızca'yı kullanışlardır Ünlü bir banker ve bira yapımcısı aileden gelen babası sürekli Münih'de yaşamaktır. Ailenin yerleşim merkezi, Bavyera Kaltenberg'deki etrafı su hendekeleriyle çevrili şatodur. Diplomat bir ailenin kızı olan annesinin Portekizli büyük babası ise uzun yılları Amerika'da diplomatik görevlerde bulunmuştur. Amerikada doğan Danielle, çocukluğunun büyük bir kısmını Paris'te geçirdi. Yirmi yaşına geldiği zaman New York'a gitti ve orada Super Girl firmasında çalışmaya başladı. Bu kuruluş Zamanından önce halkla ilişkiler düzenleyen ve kadınlar tarafıdan yönetilen bir iş yeriydi. borsa acentalarına partiler düzenler, büyük firmalar adına P. R programları hazırlardı. Büyük ekonomik buhranda firma iflas etti ve Danille Stell Doing Home Yuvaya Dönüş adlı ilk kitabı yazmak için çalıştığı yerden emekli oldu.