Herkese merhabalar, yeni bir kitap yorumu ile sizlerleyim.
Kitabın konusundan kısaca bahsedeyim,
Çöpçatanlığı meslek olarak icra eden kızımız Mine Araz bir gün rakiplerinden birine söylediği bir yalandan dolayı kendisine sahte sevgili bulması gerekmektedir. Bir gün parkta oturduğu sırada bir adam gözüne çarpar, bu adamın sevgilisinden yeni ayrıldığını düşünür ve yanına gidip sahte sevgilisi olmasını karşılığında da çöpçatanlıkla ona uygun bir eş bulmayı teklif eder. Ve Akın Arıkan ile macerası böyle başlar. 25 yaşındaki dudak parlatıcısı bağımlısı, gariplikler ile dolu Mine Araz ve tatlılık abidesi, harika bir adam olan Akın Arıkan'ın bu oyunu nasıl sonuçlanacak acaba?
Merak edenler için seri sıralaması şu şekilde; Son Çarem, Son Şansım, Son Aşkım olaraktır.
Fakat baş karakterler hepsinde farklı. Ama birbirleri ile karakterlerin bağlantıları var. Sıralamaya uygun okursanız sizin için daha iyi olur.
Kitabı serinin diğer kitapları gibi beğendim, fakat bana fazla hızlı ve kısa gibi geldi. Tüm yaş gruplarının okuyabileceği bir kitap, yazarın anlatımı her yaşa hitap ediyor. Betimleme oranları, kurgu ve duygu aktarımı da gayet yerinde. Sadece dediğim gibi olaylar aşırı hızlı ilerliyor gibi geldi bu kitapta bana. Kitabı yine de çok sevdim.
Yazarın emeğine, kalemine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.
Kitapla kalın.