Süperinsan

9786052050217

Süperinsan Kitap İncelemesi
2021 19. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2021 21:48
Çok sevdiğim bir sayfa olan @ basari.okulu 'nun kitabı. Kişisel gelişim ve motivasyon kitaplarını her zaman sevmişimdir. Bazen insan hedefini kaybediyor veya bazı şeyleri unutuyor. Bana göre bu kitaplar harika bir hatırlatıcı. İnsana kendine gelmesi için yardımcı oluyor. Üstelik okurken zihnimi dinlendiğini hissediyorum. Kitaba gelecek olursak anlatımı oldukça akıcı. Bizi sıkmadan anlatmak istediği her şeyi bize aktarmış. Kısa biyolojik bilgileri de ekleyerek olayın gerçek yüzünü görmemize yardımcı olduğunu düşünüyorum. Motivasyon, kişisel gelişim kitaplarını seviyorsanız öneririm. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle....
2020 2. kitabı
Okunma: 29 Mart 2020 19:08
Sürekli başınıza gelecek şeylerin korkusuyla yaşamaktansa, girdiğiniz her zorluktan başarıyla çıkabileceğinizin bilinciyle, özgüvenle hayata meydan okuyun. Hayat vazgeçmeyenleri sever.
2019 11. kitabı
Okunma: 08 Mayıs 2019 00:00
Klasik kişisel gelişim kitaplarından. Nice ağaçlar kesildi maalesef bu kitaplar yüzünden. Didaktik anlatım tarzı, bazı bilindik hikaye eklemeleri ile yazılmış dandik bir kitap...
Edebiyat & Roman
2018 47. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2018 13:37
Süperinsan; her insanın içinde potansiyel olarak varolan bir kahraman. Kitap da bu kahramanı ortaya çıkarmak ve başarıya ulaşmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. Yani bildiğimiz kişisel gelişim kitaplarından biri. Ara sıra gaza geldiğimi ve okurken sıkılmadığımı söyleyebilirim. Az çok bir şeyler katıyor. Çok iyi diyemem ama okuduğuma pişman değilim. Çerez niyetine okunabilir.
okuyun
2019 8. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2019 22:01
hiçbirimiz aynı değil, hepimiz farklı karakterlere, farklı genlere, farklı tepkilere sahibiz yürüdüğümüz yollar farklı, yaşanmışlıklarımız farklı üzüntülerimiz mutluluklarımız farklı, o halde her insana aynı muameleyi göstermek kaybetmenin mutlak anahtarıdır. İnsan ilişkilerinde ustalaşın sosyal zekanızı kullanın asla kurban rolüne de girmeyin başkaları ne düşünüyorsa onların düşüncelerinin dışında olan, onların gözünden kaçan şeyleri bulup bunları kullanmayı alışkanlık haline getirin. Ortalama olmak insanları kör eder, belirli düşünce kalıplarının dışına çıkamaz insanlar siz onlar gibi olmayın.
İlişkiler
2020 7. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2020 22:31
Kişisel gelişim kitapları okumayı seven biri keyifle, kısa sürede bitirir. Yazarın dili akıcı. İçerisinde bana fayda sağlayan çok bilgi oldu. Bazı düşünceleri kendime uygun bulmadım ya da klasik buldum diyebilirim ama altını çizdiğim, hayatıma yön verecek olan birçok kısım da oldu. Okumanızı tavsiye ediyorum.
Sürüden Farklı Ol !
2020 3. kitabı
Başarı sanatını mühendis mentalitesiyle inceleyen Mehmet ZOROĞLU, okuduğum kişisel gelişim kitaplarından farklı bir yaklaşım sergiliyor. Başarının önündeki engelleri, beyin hormonlarını, bağımlılıkları irdeleyerek hepsini ortadan kaldırıyor. Başarılı olmaya karar vermişsen, bu yolda fedakarlık yapıp başarıyı hak etmeye niyetli isen oku güzel kardeşim.
2020 8. kitabı
Engellere rağmen değil engeller sayesinde büyüyeceğiz . Bizi öldürmeyen şey güçlendirir. Kurallar böyleyse böyle oynarız , dünya sert ve güçsüzlere yer yok . Farklı olan farklı yaşar ...
Süperinsan
2018 1. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2018 16:08
Kişisel gelişim türü olarak adlandırılabilecek muhteşem bir eser. İçinizdeki süperinsan'ı çıkartmayı hedefleyen yazar,farklı ve etkileyici anlatımıyla bunu başarmış.
2024 26. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2024 18:41
her insanın içinde potansiyel olarak varolan bir kahraman. Kitap da bu kahramanı ortaya çıkarmak için yapılması gerekenler anlatıyor. Klasik bi kişisel gelişim kitabı fakat okurken bugüne kadar duyduğumuz klişe laflardan birazcık sıkıldım onun dışında başarı okulunun kitabı olmasından ötürü elinize geçerse okumanızı tavsiye ederim