Kasım 2012
Epsilon Yayınları
Orijinal Adı:
Carte Blanche (James Bond - Extended Series #45)
Sıralamalar

2017 87. kitabı
Arkadasim doğum günu hediyesi olarak vermisti bu kitabi.kitaba 3 puan verdim çünkü cok fazla kisaltma var.kurumlar, örgütler, araştırma birimleri, insanlara verilen kod adlar..vs derken koptum hikayeden.bu hangi örgüttü bu karakter kimdi derken soğudum.bi ara yarim biraktim.baska zaman tekrar bastan basladim. ı ıhh.. yine gitmedi :(
Tam YetkiJeffery Deaver · Epsilon Yayınları · 201238 okunma
2012 23. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2012 00:00
Bu James Bond romanı büyük bir hayal kırıklığı. Deaver’ın tarzını seviyorum, ancak bu kitap bir türlü yerine oturmuyor. Konu hiç ilgi çekici değil ve Deaver’ın sıkça kullandığı tipik sürprizler bile bu kitabı kurtaramıyor. Ayrıca, bu kitabın yeniden yazılmadan nasıl iyi bir filme dönüştürülebileceğini de göremiyorum.
Tam YetkiJeffery Deaver · Epsilon Yayınları · 201238 okunma

Jeffery DeaverYazar · 8 kitap
ABD'li gizem-suç öyküsü yazarıdır. Önce bir muhabir sonrasında ise avukat olarak çalışmıştır. Kemik Koleksiyoncusu (The Bone Collector) ve Bir Bakirenin Mezarı adlı romanları filme uyarlandı. 14 başarılı gerilim romanının yazarı olan Jeffery Deaver'ın kitapları on iki dile çevirldi. Hukukçu olan Deaver, 1990'dan beri tüm vaktini yazarlığa ayırdığı için hukuk mesleğini bırakmıştır.