Temel Dini Bilgiler

Okunma: 26 Temmuz 2021 21:43
Din
2019 182. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2019 00:00
İman, ibadetler, ahlaki görevler ve Hazreti Muhammed’in hayatının dört ayrı bölümde anlatıldığı bir kitap. Yazar akıcı ve anlaşılır bir dil kullanmış.
2018 156. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2018 13:26
Her müslüman için lüzumlu olan temel dini bilgilerin yer aldığı ve her yaşta müslümanın,özellikle de Kur'an Kursu öğrencileri için düşünülmüş,( deyim yerindeyse ) Temel Başucu kitabı.... Ben de bu dört bölüm ( İtikad,İbadet,Ahlak ve Siyer ) halinde hazırlanmış olan kitabı ancak tavsiye eder, iyi okumalar dilerim.
2025 132. kitabı
Hersey çok güzel anlatılmış. Okunması gereken bir kitap. Dinimizi yanlış bilmemek için bence her yıl okunmalı kitabın ilk sayfasini okuduğumda içime sevinç doldu çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Kitapta güzel şiirler de vardı kısacası MUHTEŞEM...
Alıntı
2019 17. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2019 21:20
Kitap adının hakkını veriyor. Temel dini bilgiler öğrenebileceğiniz kaynak. Okullarda kesinlikle bu kadar sade konunun özetini anlatan kitap niye okutulmaz şaşarım. Ben hem bildiklerimi tekrar ettim. Hemde bilmediğim eksikler varmış, ben bunu nasıl yanlış biliyormuşum dediğim mükemmel eser. Hem kendiniz hemde çocuklarınız için dini eğitim için çok ideal temel kaynak. Mutlaka tavsiye ederim. Dinimizi öğrenmek ve gerekliliklerini yapmak, bize farz unutmayalım. Allaha emanet olun:))
Din
2003 1. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2003 13:44
Kitap dört bölümden oluşmakta; itikad, ibadet, ahlâk ve siyer. Her bölüm içerisinde çok fazla ayrıntıya yer verilmeden konular derli toplu ele alınmış. Özellikle dini yeni öğrenecek olanlar ve çocuklar için güzel bir eser. Kitabın sonunda resimlerle abdest alınışı ve namaz kılınışı anlatılmış.
2022 89. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2022 00:00
Her yaştan insanın incelemesi gerek bir kitap dini bilgileri ç.ok sağlam. Ben çoğu şeyi bu kitaptan öğrendim ..Bu kitap kesinlikle mükemmel. Birçok temel bilgiyi içinde barındıryor.
2023 9. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2023 10:02
Temel Dini Bilgiler Temel dini bilgilerimi tekrarlamak, güncellemek için çok güzel oldu. Zaten çocukluğumuzda da din öğrenmek için ilk bu kitaptan başladık. Şimdi ise güncellenmiş halinden ben de kendimi güncelledim. Kısa, öz ve gerçekten temel olarak anlatılmış din.
Din İslam
·336 syf.·
2015 23. kitabı
kısa ve özlü temel dini bilgilerin yer aldığı güzel bir katap
Eğitim

Seyfettin YazıcıYazar · 10 kitap
1939 yılında Sürmene'de doğdu. İlkokulu 1949'da Sürmene'de bitirdi. Tanınmış alimlerden İslami ilimleri tahsil etti. 1961 yılında Karabük müftülük memurluğuna atandı. Bu arada ortaokulu dışarıdan bitirdi. 1962'de Karabük vaizliğine tayin oldu. 1966 yılında Karabük Lisesini bitirdi. 1970 yılında'da Ankara İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1971 yılında ise İskenderun Müftülüğü'ne atandı. Daha sonra sırasıyla, Aydın, Giresun, Samsun, Balıkesir ve Kayseri İl Müftülükleri'nde bulundu. 17.01.1989 tarihinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı'na atanan Seyfettin YAZICI yapılan seçim sonucu Din İşler Yüksek Kurulu üyeliğine seçilmiş olup evli ve üç çocuk babasıdır.