Tahmini Okuma Süresi:
12 sa. 55 dk.
Sayfa Sayısı:
456
Basım Tarihi:
Eylül 2015
Yayınevi:
Pegasus Yayınları
Orijinal Adı:
Eisige Nahe
ISBN:
9786053436799
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Okunması Gereken Ama Okunmayan Polisiye Romanı
8/10
·456 syf.··
Beğendi
·
2023 5. kitabı
Tetikçi Bu kitabı okuma alışkanlığımı yeni elde etmeye başladığım zamanalarda okumuştum. Bu kadar mükemmel bir polisiye romanı olmasına rağmen okurlar tarafından çok da bilinmemesi beni şaşırtıyor diyebilirim. Kitaptaki kahramanımız hakkında birkaç şey söylemek gerekirse, baş karakterimiz gerçekten güzel bir şekilde tasarlanmış ve okura sempatik gözükmüyor değil bir seri katil olmasına rağmen. Bilemem, belki de gerçek bir insandan esinlenilmişitir. Ayrıca polislerimizin kitap boyunca yollarında mesafe katetme şekilleri ve uğradıkları farklı mekan ve şahıslar okuyucuya zevkli bir okuyuş sunuyor. İçimdeki ufak aşk hikayesi de gayet hoş. Herkese bu kitabı öneriyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
Polisiye
TetikçiAndreas Franz · Pegasus Yayınları · 201563 okunma
9/10
·456 syf.··
Beğendi
·
2015 1. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 13 Temmuz 2015 00:08
Tetikçi kitabını ben bir arkadaş vesilesiyle Istanbul'da askerlik yaptiğim dönemde okumaya başladım. Kısa ve öz yazacak olursam adindan da anlašılacağı üzere kitapta bir insanın gayet sakin bir kişiliğinin ardında gizli cinayet işleme potansiyeli ve vazgeçilmez bir konuma yükselmesnde ve dahası aranan en profesyonel seri katile dõnűşumű ele alınmış . Samimiyetle şunu diyebilirim ki ilk başta tiksinme duyacağiniz bu seri katil sonrasinda gayet yerinde kararlar aldikça ve bir uluslararası legal ve illegal bir suç karteliyle dansi sizi büyüleyecektir. Kanatim odur ki günahlarina kefaret mevzubahis yapılırsa hakkıyla kefaret bedelini bu kanlı suç şebekesiyle giriştiği takdire değer mücadelesiyle son damlasina kadar ödettirdiği gayet açık bir şekilde görulecektir
TetikçiAndreas Franz · Pegasus Yayınları · 201563 okunma
8/10
·456 syf.··
Beğendi
·
2015 7. kitabı
Yirmi yıl boyunca devletin gizli örgütleri için kiralık katillik yapan Hans, aranan bir tetikçi haline gelmişti. Zengin prodüktör genç sevgilisiyle birlikte öldürülür ve polis olayı araştırdıkça, cinayetin hayal etmeye bile cesaret edemedikleri bir komplonun parçası olduğunu öğrenirler. Polisiye kitabı fakat bazı bölümleri okurken içim sızladı.İnsanların karanlık yönlerini görüp kötülüğün merkezine gittiğinizde , bazı insanların ne kadar acımasız olduğunu ve en büyük gücün para olduğunu okuyorsunuz. Kitabın tek olumsuz yanı, yazar biraz konuşmaları uzatmış, bir de bazı soruların cevabını alamadım.onun dışında harika bir kitaptı. Kesinlikle okuyun.
TetikçiAndreas Franz · Pegasus Yayınları · 201563 okunma
7/10
·456 syf.··
Beğendi
·
2023 1. kitabı
kitap konu olarak farklı ve güzel katilimizin isminden yola çıkıp sandığımın aksine birçok yol kullanarak cinayet işlemesi iyiydi .Genel olarak güzel bir mesaja ve konuya sahip olmasına rağmen lisa ile diğer memurun -adını hatırlamıyorum- birçok diyaloğu basitti ve kitabı okumayı durdurup bu nasıl dil falan dediğim olmuştu .kitap benim için son sayfasına kadar aşırı olmasa da heyecanlıydı bu kaçıncı kitabıydı bilmiyorum ama diğer kitaplarına da şans verebilirim.
TetikçiAndreas Franz · Pegasus Yayınları · 201563 okunma
8/10
·456 syf.··
Beğendi
·
2019 8. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 20 Şubat 2019 00:59
Kitap gerçekten okumaya değer. Olaylar hızla gelişiyor ve merakınız artarak kitabın sonuna kadar geliyorsunuz. Polisiye ve suç örgütleri tarzı kitap sevenler beğeni ile okuyacaklardır. Kitabın özeti ise arka kapakta yazdığı gibi devletlerin karanlık yüzlerinden bahsediyor. Okurken demek ki böyle şeyler dünyanın her yerinde oluyor demekten kendimi alıkoyamadım. Kişisel bir tespitim Alman polisinin bizden öğreneceği çok şey var : ))
TetikçiAndreas Franz · Pegasus Yayınları · 201563 okunma