The Human Division

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

Kaldığımız yerden devam.
2026 1. kitabı
Zoe'nin Öyküsü kitabından sonra güzelim seri ağızlarda pek de iyi olmayan bir tat bırakarak bitmişti. En azından ben öyle sanıyordum. Fakat John Scalzi kaliteli bir kitap ile seriye geri dönmüş. Kitap, ana hikayenin bitiminden birkaç yıl sonrasını, Koloni Birliğinin diplomatik görevlerini üstlenen bir takımı merkeze alarak anlatılıyor. Kulağa sıkıcı gelse bile sıkıcılıktan çok uzak. Scalzi eğlenceli diyaloglar ve bütün bu küçük hikayeleri birleştiren, arka plandaki o büyük tehlike hissi ile yine sizi bağlıyor. İmparatorluğun Çöküşü gibi politik bir kitap değil ve Yaşlı Adamın Savaşı gibi vurdu kırdı pek yok. Fakat bu seriyi seviyor ve sonrasını merak ediyorsanız keyifle okuyabilirsiniz.
Bilim-Kurgu
The Human DivisionJohn Scalzi · Tor · 20161 okunma

John ScalziYazar · 9 kitap
Amerikalı roman ve hikaye yazarı. Yedi adet basılmış romanı ve çeşitli dergilerde ve antolojilerde yayımlanmış hikayeleri bulunmaktadır. Eserleri on dört dile çevrilen Scalzi, üç kere En İyi Roman Hugo Ödülü’ne aday gösterilmiştir. 21 Mayıs 2012 tarihinden beri Science Fiction and Fantasy Writers of America'nın başkanlığını yürütmektedir.