Uzun zamandır benimle olan bir kitapmış fakat okumak için hiç fark etmemişim. Suan düşünüyorum da eğer önceden fark etseydim şuanki hislerim bu kadar kuvvetli olmayacaktı.
Kitaba gelirsek, okuduğum en iyi kişisel gelişim kitabı. Çevremdeki herkese okuması için vermek istiyorum. Sırrın ne olduğunu öğrenmek , hayatimın geri kalanını planlamamda çok büyük etki yaratacak. Okuduğunuzda geçmişte yaptığınız ve düştüğünüz şeylerin doğurduğu sonuçları çok net görebiliyorsunuz. Bir yandan kendimi sorguladığım, bir yandan asla bitmek istemediğim ve sürekli iç muhakeme yapmamla son buldu. Düşüncelerimin icinde kayboluyorum, bu derece farkındalık yaşadığım başka bir kitap yok. Bence bu kişisel gelişim alanındaki en güzel kitap.
Hayata bakış açınızı değiştirip pozitif bakmak istiyorsanız kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. İnsana güç veren bir kitap. Kitabın içindeki sözleri okuduktan sonra sizi durup
düşündürüyor. Eğer kitabı temin edemeyen olursa filmini de izleyebilir.
The SecretRhonda Byrne · Qanun Nəşriyyatı · 201612,6bin okunma
 Bu kitap aslında bildiğimiz ama uygulamadığımız çoğu şeyden bahsediyor. Ve çoğunlukla bahsettiği şey çekim yasası üzerine kurulu, kitap okuduğunuzda bunları biliyorum bunların farkındayım diyeceksiniz belki de ama şu an evet bunları biliyoruz ne kadarını uygulayıp hayatımıza geçiriyoruz. Bazen bildiğimiz şeyleri hatırlamamız gerekir bunun için bize bir araç gerekir bu kitapta araçlardan bir tanesi size tekrardan bildiklerinizi hatırlatmak için yazılan bir kitap.. ana tema olarak da iyi ve güzel düşünce pozitif düşünce ile bir çok şeyi başarabileceğinizden bahsediyor. Ve tabi inanç yasasıyla bir bütün çalışan pozitif düşünce mekanizması,kuantum ,enerji vs birçok şeyin varlığını hatırladığımızda güzel şeyler hayatımıza dahil oluyor.
Aydınlandım , öğrendim. Öğrenirken inandım ve düşüncemi olumlamaya çevirdiğim şahane bir kitaptı. Diğer kitapları heyecanla okumayı bekliyorum gerçekten
Bi kitap ancak bu kadar net ve güzrl yazılabilir. konuyu dolandırmadan söylemek istediğini pata küte söylemiş.
bi çırpıda bitiyor kitap. Aradaki anektodlar çok ektikleyiic bence. İçindeki ufak hikayeler örnekler ilham veriyor. Çok hoşuma gitti. Ara sıra yazar tekrar düşmüş ama asla göze çarpmıyor. Hayatımı tamamen değiştirdi mi bilemem ama çok çok fazla şey değiştirdim kendimde. Cümlelerimi seçiyorum artık. Olumsuz şeyleri asla dile getirmemeye çalışıyorum. Evrenle güzel bi bağ kurdurttu kitap. Güzeldi nihayetinde. Kararsız kalan varsa bence başlasın direkt.
The SecretRhonda Byrne · Qanun Nəşriyyatı · 201612,6bin okunma
Kitabın bazı yerlerinde mükerrer ifadeler var ama düşünceyi pekiştirmek anlamında faydalı olabilir. Bir enerji ve o enerjinin yönetiminden bahsediliyor. Ne isterseniz, ne düşünürseniz o kesinlikle olur çünkü kural budur.
Okunmaya değer, hatta okunursa iyi olur denebilecek kitaplardan biri bence. İyi okumalar şimdiden.
The SecretRhonda Byrne · Qanun Nəşriyyatı · 201612,6bin okunma
Yıllar önce bu kitabı okumustum fakat uzun zaman geçtiginden dolayi unutmustum ve doğrusunu söylemek gerekirse dalga bile geçiyordum. Bu gün yeniden okudum ve bakış açım yeniden değişti. Son zamanlarda ‘manifest’ diye popülerleşen akımın başlangıç noktası da diyebiliriz. İnanıp inanmamak size kalmış, ama pozitif bir kafa yapısının sizi öldüreceğini zannetmem.
The SecretRhonda Byrne · Qanun Nəşriyyatı · 201612,6bin okunma
Herşey bir yana kendinize olan güveninizi ve pozitifliğe olan inancınızı artırmak bile kaliteli bir hayat için çok büyük bir adım değil mi ? The secretten sonra hayatımın daha iyi yönde değişeceğine inanıyorum. Çünkü bunu başaracağım.
Youtube Yorumum: youtu.be/h6JOBJrYtBg
Kişisel gelişim kitabı olarak fena olmadığını söyleyebilirim. Ne kadar iyi düşünürseniz o kadar iyilik geri dönüşü alırsınız mantığını benimsetmeye çalışmış bir kitap. Eğer karamsar biri iseniz size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. En azından bir denemekte fayda vardır.
Rhonda Byrne (d. 1951), Avusturalya'lı Televizyon yazarı ve yapımcısı. Belkide en bilinen çalışması The Secret (Sır) adlı kitabı ve aynı adla sinemaya uyarlanan filmidir. Aynı zamanda Sensing Murder adlı TV programının da yapımcısıdır.
Australia's Herald Sun gazetesinde yayınlanan bir makaleye göre Rhonda, aynı zamanda Avusturalya TV dizisi Dünyanın en güzel reklamları ve Evlen benimle adlı TV probramlarının da yapımcısıdır. 2007 yılında Byrne, Time Dergisi'nin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesine girmiştir.