Royal Elite #3

Twisted Kingdom

Rina Kent
Çoooook uzun bir güncelleme ile geldim
Okuyacak kitapım kalmadı ve can sıkıntımı biraz da olsa geçirebilmem için buraya geldim. Görenler bilir geçen bir TBR listesi hazırlamıştım. Tekrar ondan hazırlamak istiyorum biraz da yapmak hoşuma gittiği için yapacağım. Aslında okuyacak çok kitap yeni basılan ve yeni çıkan o kadar çok kitap var ki hiçbiri benim elimde yok tabi. Hatta size bir itirafta bulunacağım. Öncelikle ben hiç bir zaman okuduğum bir kitapı yada seriyi ikinci defa okuyabilen bir insan değilim asla. Sırf boşluktayım ve kitap okuyamama krizi geçiriyorum diye Rina kent'in Sapkın kral serisini tekrar okudum. "Neden o kadar çok kitap arasında o seriyi seçtin" diye soracak olur iseniz hem ben bu seriyi unutalı bayağı olmuş (tekrar okuyunca fark ettim) hem de serinin başka bir karakterini anlatan 4. Kitapı çıktı. Benim elime daha ulaşmadı ama biraz da olsa karakterlere hakim olabilmek adına böyle bir karar verdim. Kitapların hepsini aşağıya bırakıyorum
Sapkın Kral
Sapkın Kral
Çelik Prenses
Çelik Prenses
Çarpık Krallık
Çarpık Krallık
Acımasız Kral
Acımasız Kral
(<<<< yeni çıkan kitapı) TBR listemi akşama yayınlayacağım yetiştirebilirsem tabii Hoşça kalın Bye