Ne, Ne Zaman. Nerede. Nasıl. Niçin. Kim?

Uzak Saatler

Kate Morton
Nisan 2011
Artemis Yayınları
Orijinal Adı:
The Distant Hours

2018 103. kitabı
Bu kadının kitaplarına bayılıyorum. Öyle bir içine alıyor ki olaylar hiç umulmadık şekilde gelişiyor. Bu kitabı ile birlikte iki kitabını daha okudum. Şimdi sıra Sır Muhafızı' nda...
2020 20. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2020 21:22
Oldukça kasvetli bir roman. Aslında gereksiz o kadar anlatım varki kitap kesinlikle yarısı kadar olabilirdi. yada en azından 200 sayfası atılır. Konu güzel anlatım ise dediğim gibi iyi olmasına rağmen kelimeleri cümleleri elinde ordan oraya sarfetmiş yazar.Sıkılabilirsiniz okurken.Sabırlı olmanız gerek! Kahverengi ve gri ,küf ,yağmur ,fırtına bol çaylı olmasına rağmen okunabilecek bir roman.Yazarın her zaman ki stili.Bittiğinde renkler pastele dönüştü ve iyi oldu.
2023 29. kitabı
2. El olarak hakkında hiçbir şey bilmeden almıştım. Aslında geçtiği yer atmosfer olarak çok dikkat çekiciydi ama bir yerden sonra çok sıkıcı olmaya başladı. Cidden zar zor bitirmiştim bir yerden sonra maalesef
2026 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2026 17:51
Edie'nin annesi on üç yaşındayken Blyhte ailesiyle birlikte yaşamaya başladığı Milderhurst kalesine götürülmüştü. Buna karar veren gizemli kadın Juniper Blyhte idi. Juniper ikiz ablaları ve yazar babası Raymond ile birlikte yaşıyordu. Elli yıl sonra annesinin sakladığı sırların peşinden koşan Edie, annesinin geçmişini araştırmaya başladı. Bu arada kalenin taşları arasına gizlenmiş başka sırlarda ortaya çıktı.
2025 24. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2025 21:22
Açıkçası, kitabı satın aldığım için gurur meselesi yapıp bitirdim :) Zaten son zamanlarda en uzun sürede okuduğum kitap. Eğer kütüphaneden almış olsaydım kesinlikle yarım bırakırdım. Konu bölük pörçük, aslında bu kadar uzun yazılacak bir konusu da yok bence. Aslında bu da bir başarı, yazar sayfalarca yazmış kayda değer bir şey olmuyor. Kısacası beğenmedim.
2015 95. kitabı
Anlatımı harika olan bir kitap, bitirmekte biraz zorlanmış olsamda kitabın sonlarına doğru hiç beklemediğim bir olay akışı ve sonla karşılaştım ,kessinlikle okunmaya değer
2020 16. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2020 23:57
kitap bir arkadasımdan hediye, cok hevesli bi sekilde okumaya baslamıstım ama cok yordu beni. sanki üc aydır bu kitabı okuyor gibi hissediyorum. hikaye, karakterler ve kurgu güzel ama gereksiz uzatılmıs bence. yarısı kadar bile olabilirdi.
2017 67. kitabı
Kate morton uzak saatlerde EdieBurchill, annesinden mektup alır kaleye gider kalede annesinin daha önce kaldığını öğrenir ve böylece olaylar gelişir

Kate MortonYazar · 6 kitap
(1976 doğumlu) romanları ile yurtiçi ve uluslararası başarı elde etti Avustralyalı yazar olduğunu Riverton House at , Forgotten Bahçe ve Uzak Saat . [1] [2] Morton'un en son romanı, Secret Keeper oldu 2012 yılında yayınladı. Bunu takiben o bir burs elde Viktorya literatürde trajedi odaklanan bir yüksek lisans eğitimini tamamladı. Halen gotik ve gizem kurgu unsurlarını evlenmek çağdaş romanlar araştıran bir doktora programına kayıtlı Kate Morton Davin, bir caz müzisyeni ve besteci evlidir ve üç çocuk sahibidir.