Hissiz Serisi-3

9786052006207
Sıralamalar

2018 205. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2018 00:00
Josephine, babası öldükten sonra annesi ile yaşamaktadır. Annesi kızı ile ilgilenmekten çok sevgilisi ile ilgileniyordu. Josephine, 18. yaş gününden sonra bir iftiraya uğrar ve annesi tarafından evden sokağa atılır. Josephine, yıkılır ne kadar uğraşsa da annesini ikna edemez, kendine inandıramaz. Ne yapacağım di,ye düşünürken karşısına Arthur çıkar. Yaşlı adam onunla evlenir , Arthur hastadır pek uzun süre hayatta kalamaz. Josephine, aradan geçen bir kaç yıl sonra yine evsiz kalmıştır. Çünkü üvey oğlu Onu evden mahkeme kararı ile attırır. Josephine, Arthur'un cenazesine gider ama üvey oğlu rahat durmaz ve Ona cenaze de cinsel tacizde bulunur ve bu olayı Marcus görür ve Josephine'i kurtarır gidecek yeri olmadığı için Onu çiftliğine götürür. Marcus uzun zamandan beri Josephine'den etkilenmektedir şimdi bir arada olmaları ateş ile barut misalidir. Josephine, de bir kaç yıl önce bir balo da Marcus'u gördüğünden beri beğenmektedir. İnsanlar Josephine hakkında kötü konuşmaktadırlar. Üvey babasının iftirasından sonra çok kötü günler geçirmiştir. Şimdi Marcus vardır ve ansızın hayatına girivermiştir. İyi okumalar..
2023 66. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2023 03:00
Bu, Yoksun'u üçüncü okuyuşum oldu sanırım. Habire kötü kitaplar okumaktan yıldığım için kendime gelmek adına sevdiğim bir kitabı tekrar okumak istedim. Josephine ile Marcus birbirinden yaralı iki karakter olduğu için ilişkileri de inişli çıkışlıydı ve bir yandan istemeden de olsa birbirlerini incitirken bir yandan da birbirlerine iyi gelmelerini okumak hüzünlü ve güzel bir süreç oldu. Kitabın eksikleri yoktu diyemem tabii, vardı. Her ikisiyle de empati yapmama rağmen hem Marcus'a hem de Josephine'e kızdığım yerler oldu ve finalde yaşanan aksiyon da bence gereksizdi. Fakat bunların haricinde benim için özel olan ve tekrar okunacaklar listemin vazgeçilmezlerinden biri hâline gelen Yoksun'u yine severek okuyup bitirdim.
2023 1. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2023 03:33
Merakla okumak istediğim Buzlar Kraliçesi Josephin’in ve Marcus’un hikayesini okumaya başladım. Josephin’in neden Buzlar Kraliçesi lakabını aldığını bu kitabı okuduğumuzda çok daha iyi anlıyoruz. Hayatında yaşadığı zorlu olayları kitabın ilk sayfasından okumaya başlıyoruz. İki karakterinde hayatında yaşadıkları zorlukları, insanlara karşı olan güvensizliklerini, korkularını ve bir çok duyguyu okumamızı sağlarken yazar iki insanın birbirini sevmesiyle iyileşebileceğini de anlatıyor. Birbirlerini duydukları çekimin ve sevginin ne kadar kuvvetli olduğunu ve birbirlerinin iyileştirebildiklerini gösteriyor. Kitapla alakalı eleştiri yapmam gerekirse iki karakterimizin nasıl tanıştığına dair diğer kitaplarda bilgi verilsede bu kitaptada kısa bir geçmiş alıntısı görmek isterdim çünkü hatırlamadığım bazı yerlerde diğer kitaplara bakmam gerekti ve diğer kitapları okumayıp bu kitabı okuyan biri için bunlar büyük eksiklikler.
2020 17. kitabı
Sanırım serinin en sevdiğim kitabı Yoksun oldu. İlk kitabın özellikle mekân betimlemelerinde biraz zayıf kaldığını düşünmüştüm. Ancak seri ilerledikçe bu durum güzel bir şekilde gelişme gösterdi. Yoksun'da ise duygular daha iyi aktarılmış bence okuyucuya, en azından bana. İlk defa Türk bir yazardan romantik kitap okudum açıkçası bu konuda kendime ne kadar sinir olsam da biraz ön yargım vardı. Lemariz Müjde Albayrak ile bunun üstesinden geldiğimi düşünüyorum :)
2020 17. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2020 00:00
Zamanında kütüphane aracılığıyla yazarın kalemi ve kitapları ile tanışmıştım. Akıcı bir dili var. Ve bu kitap serisinin ilk kitabından hoşlanmasam da yazara şans vermeye devam ediyorum. İkinci kitap idare ederdi. Bu kitap da kendini hızlı okutuyor fakat çok fazla yetişkin sahne önde tutması kitabın konusundan okuyucuyu uzaklaştırıyor. Keşke bu şekilde bu konuyu işlemese idi. Bu çifti çok merak etmiştim. Okurken beklentimi malesef karşılamadı.
2021 25. kitabı
Kötü bi amerikan romantik filmini, kalitesiz bir televizyon kanalında, korkunç bir Tr dublajla izliyormuşum hissi. Bütün kitap böyle geçti. Gerçekten çok kötüydü. Karakterleri zaten öncesinden beri tanıdığımızı düşünüyor bence yazar. Çünkü iki karakterin nasıl tanıştığına, ilişkilerinin nasıl geliştiğine dair tek bir bölüm yok. Sadece arada bir "tanıştığımız gece..." "Yılbaşı akşamı..." Gibi geçmişten bahseden bir iki cümle var. Ve, uzun terapi seanlarından sonra anca iyileşebilecek sinir hastası adamı, aşkıyle iyileştiren bir kadın... NE KADAR ETKİLEYİCİ ÖYLE. Arada bir aşırı kötü kitap okumaktan çok keyif alıyorum. Tam olarak öyle bir kitaptı, Feyyaz Yüğit'in de dediği gibi "o kadar kötü ki artık iyilikten baş vermiş.". Benim gibi spesifik zevkeriniz yoksa alıp okumayın sakın, deli misiniz?
2020 186. kitabı
Serimizin 3.kitabı.. Onun bir çok ünvanı var.. Skandallar kraliçesi.. Buzlar kraliçesi.. Josephine hayatı babasının ölmesi ile alt üst oluyor. Annesi sevgilisi uğruna sokağa atıyor kızını. Sonra şans yüzüne gülüyor ve kendinden yaşça büyük Arthur ile karşılaşıyor ve onunla evleniyor. Bu ewlilikle Skandallar kraliçesi ünvanını da kazanmış oluyor. Genç, güzel ama parasız bir kızın yaşlı ve çok çok zengin bir adamla evlenmesi bir sürü söylemlere sebep oluyor. Ve bunların karşısında nasıl durması gerektiğini zamanla öğreniyor Josephine. Ve artık Buzlar kraliçesi ünvanını da kazanmış oluyor böylece. Kim ne derse desin hiç umursamadan, tepki vermeden, kimseyi yanına yaklaştırmadan.. buz gibi.. Tabi Arthur'n vefat etmesi, cenazesinde yaşanan olaylardan sonra yine kendini saçma sapan haberlerde buluyor. Burada imdadımıza cagnım Marcus yetişiyor. Marcus yaralı bir yüze sahip olmakla birlikte yaralı bir geçmişe de sahip. Her ne kadar birbirlerinden hazetmiyor gibi dursalarda aralarındaki çekimin de farkındalar. Geçmişlerinin de.. Gerisi de kitapta :) Josee gerçekten çok güçlü bir kadın karakterdi. Onu okumayı çok sevdim. Marcus ta her ne kadar sert dursa da bi o kadar iyi kalpliydi. Bu ikili fawori çiftim bu serideki. Ben çok severek okudum. Seriyi öneriyorum. Okumayanlar ne duruyorsunuz haydin okumaya :)
2025 42. kitabı
Josephin babasinin ölümunden sonra yaşadigi evden annesi tarafindan kovuldugunda hayati baştan yazildı.Zengin ve hayatinin son evrelerini yasayan bir adamla evlendiginde sorunlarina yenileri eklendi. Arthurun ailesinden fazla mirasa sahip oldugunu ogrenmek onu hic rahatlatmadi aksine bütün insanlarin tekrar ilgi odagı oldu hic sevmedigi manşetlere tekrar tasindı baslikda beliydi O BUZLAR KRALİCESIYDİ. Marcus sorunlari olan hesaplasmalari hic bitmeyen annesine olan borcunu odemek icin kendi hayatinin akısini degistiren josephinen gercek buzlar kralicesinin tanima serefine hasil olan adam sende degisime hoşgeldin;) Romanov kardesler alexander ve adrian onlar olmasaydi bu iki ortakla kim başa cikabilirdi iki inatcı aşık eger aski kabul ederse isler daha kolay ilerleyebilrdi neydi gec olsun güc olmasin...Diger serilerdende kesitler olan guzel bir hikayeydi cunkü xander ve heaven adrian ve esi yagmur ve sakarliklari hepsi bir arada guzel alintilar iceren bir kitapti ben bunlarinda akışta olmasindan cok sevindim
2018 240. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2018 02:42
Romantizm bana göre değil gerçekten I am odun ama konusu ilgimi çekenleri okuyorum. Daha doğrusu boş romantizm bana göre değil. YOKSUN da boş olmayan romantik hikayelerde biri. Skandallar kraliçesi Josephine için (umarım ismi doğru yazdım) yaşlı kocası ölünce zincirleme skandalların içine düşmesi kaçınılmazdı. Tüm dedikodulara ve iftiralara, hatta zorbalara karşı dik durmalı, Buzlar Kraliçesi ünvanın hakkını vermeliydi. Ama işler umduğu gibi gitmedi. Cenaze günü yeni bir skandalın kucağına düştü. Marcus Valerian... . Yeti kılıklı adama karşı karşıkonulamaz bir çekim hissettiğinde, aşkın pençesinden kurtuluşu olmadığını biliyordu. . İki yaralı insan, geçmişleriyle hesaplaşıp yeni başlangıçlara adım atabilecekler miydi? (Dırım dırım az sonra..) Josephine çok güçlü bir kadın. Üvey baba tacizine, annesi tarafından sokağa atılmaya, yaşlı bir adamla evlenip yakasınından düşmeyen skandallara karşı dimdik durabilen bir kadın... Gerçekten kararlılığını, kendiyle savaşını ve aşka yenik düşüşünü gıptayla okudum. . Ayrıca hikayede yetişkin içerikli bölümler mevcuttur. Uyarmadı demeyin
2020 191. kitabı
Güzel bir hikaye. Akıcı ve heyecanlı. Alexander ve Adrian ın hikayelerini de tavsiye ederim. Hissiz (Alexander ın hikayesi) Maske (Adarian ın hikayesi)

Lemariz Müjde AlbayrakYazar · 6 kitap
İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve İngiltere'de Portsmounth Universitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunudur. Arkasından MBA yüksek lisansını tamamlamıştır.. Evli ve iki çocuk annesi olan yazar, Wattpad'de yayınladığı Hissiz ile tanınmıştır.