Bu kitapta yazar doğumdan ölüme kadar olan süreçti 7 kapının anahtarını bizlere sunarken geçmişimiz ve geleceğimiz ile, kim olduğumuzla , kim olmak istediğimizle bilgiler verirken yedi kapının içinde nasıl geçersek kendimiz olabiliriz'in yolunu sunmakta,
Bu yolculukta bizi üzen, yoran, değer vermeyen insanları yolumuzun kenarına nasıl koymamız gerektiğini, koyabildiğimizde kendimizle özdeşleşebildiğimizi ifade etmektedir.
İnsanoğlunun nasıl ki yedi kapıdan geçerken gelişiminin önemli olduğunu, vücudumuzdaki kök çakralarımızın açılması gerektiğini kök çakralarımızın hangi alanlarımızı destekleyerek bizi özgürleştirdiğini, geliştirdiğini yazarın kaleminden okumak beni bilgilendirdi.
Siz de yukarıdaki bilgileri öğrenerek hayatınıza farkındalık katmak istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun Bu kitabı okumak sadece kendimizi değil çevremizdeki insanları tanıma ve anlama imkanı sunuyor.
Değerli okurlar bence kütüphanenizde mutlaka olması gereken kitaplardan bir tanesi
kitapla kalın:)
*Alıntılar
Bu hayat sana Cennet diye verildi. Hayatın içinde cennetini de cehennemini de an be an sen oluşturursun (sayfa 41)
An içinde yaşadığın, deneyimlediğin, hissettiğin her şey senindir. Onu da sadece geçmişten ve gelecekten özgürleştiğinde tadabilirsin (sayfa 42)
İster eksik olanı, ister fazla olanı gör, kendini kendinle tamamla, hayatın sana keyif vermeye başlayacaktır (sayfa 79)
Karar verme gücünü başkasına verenlerin, buluştukları kader'e karşı herhangi bir itiraz hakkı yoktur. (Sayfa 81)
Cinsel enerji, hayat enerjisidir, yaratım enerjisidir, üretim enerjisidir. Yaşamındaki başarısızlıklar, üretememe, çözüm bulamama, var edememe, yeni bir yol açamama, içinden çıkamama, açılamama, ilerleyememe buradaki sistemin bozulması ile ilgilidir. (Sayfa 84)