Gelgit 1: Yeniden Uyanış - Su Akar
#kitapyorumu
Herkese selam! Yeni bir kitap yorumu ile geldim!
ÖNCELİKLE ASLA VE ASLA BU KİTABIN SONUNU KABUL ETMİYORUM. YAZARIN KALPSİZLİĞİNİ DE KINIYORUM. HİÇ
Yine hiçbir beklentim olmadan okuduğum ve okurken yüreğimin teline dokunan bir kitap oldu Kaç ya da Kal(Orijinal ismi Ruth& Pen)
Aynı şey Maggie O'Farrell'da da olmuştu. Kütüphanede
Aile dediğin insanların anlamaması ya da yanlış anlıyor olması o kadar sinir bozucu ki.
Normalde kavga eden ya da hakaret/ küfür eden birisi değilim. Hakaret nadiren olsa da küfür sıfır.
Dayım bir
Debbie Macomber
Yorumum ; Yazardan okuduğum dördüncü kitap. Bu ay @pamukokumalar grubumuzda #yabancıyazar temasında okuduğum kitap. Aslında kitap konu bakımından güzeldi. İçine melekler katarak masalsı bir şey yapmaya çalışmış yazar ama bence eksik kalmış.Çok yüzeysel geçmişti ben biraz daha ayrıntı görmek isterdim. Erich ve Addie arasındaki çekişmeyi daha uzun isterdim. Sonra melek Harry’nin dünyaya alışma çabasını, melek özelliklerini , sonraki hayatını falan okumak isterdim. Dediğim gibi güzel ama eksik e böyle olunca yorum yapacak çokta bi şey bulamıyorum Yani sizi yormayan ve Noel zamanı okunabilecek tatlı bir hikaye.
Peki siz bu kitabı okudunuz mu?
Bay MucizeDebbie Macomber · Epsilon Yayınları · 2017596 okunma
Oyunbozan ~ Ayça T. K.
.
Adal ve İmge ile tanışmaya hazır mısınız? Eğer Nakavt kitabını okuduysanız oradan tanıyorsunuzdur ama aslında yeni tanışacaksınız!
Ortak arkadaşları olmasına rağmen hiç denk