Reise helal olsun, bir oturuşta yarım domuzu cuup diye mideye indiren, akşamcı, rakıcı, Petrus şarapcı, biracı, bar, pavyon müdavimi ne kadar günahkar muhalif varsa hepsini tövbekar etti.
Adamlar, bayanlar, üçüncü, beşinci -bu konuyu takip edemedim artık- kaç cins muhalefette insan varsa hepsi iftar, sahur, teravih, cuma, cami, dergah, ayet, hadis, yasin, tebareke, felak, nas, fatiha, seccade, mimber, mihrab, seyyid, şerif, hafız ibadet ve taat'tan geri kalmadıkları gibi hayırda yarışır oldular.
Türban bunları kesmiyor, miniler, taytlar gitti, cillabe, çarşaf, hicab giyer oldular.
Vallaha Reis büyük adam.
Muhalefeti bile aldı cennete götürüyor!
Sadece CHP listelerini dönüştürmedi, tüm CHP kitlesini dönüştürdü.
Kaftancıoğlu bile "kerhen"de olsa dindar olmaktan geri duramıyorsa varın siz hesap edin.
Yakında Türkiyemizin, "ana-yavru, mini" ne kadar muhalafeti varsa alayı siyasi parti hüviyetlerinden Tarikata dönüşmüş olurlarsa şaşmam.
Kurban adak, nezir, zekat, sadaka, hac ve umre işlerinede el atmaları ve Kur'an kursları açmalarıda yakındır.
Erenler aşkına huu diyelim huhh.