Gökçen.

Gökçen.
@oyle_iste_
Ziyâdesiyle...
‘‘Yapmış olduğum bütün yanlışlar, tanık olduğum bütün saçmalık­lar, işlediğim bütün hatalar düşünmeden davranmış olmamın sonucudur.”
Sayfa 24·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Gökçen.

, bir kitap okudu
10/10
·456 syf.·
Beğendi
·
22 saatte okudu
·
2024 8. kitabı
Nermin Yıldırım
8.4/10 · 6,9bin okunma
Lüzumuna binaen. Saygı ve rahmetle…

Gökçen.

@oyle_iste_
·
Enver Paşa'nın 2 Kasım 1912 tarihli mektubundan...
Zafer ümidi verecek haberler de gelmektedir. “İnşallah. Genel fikrim vatanım için çalışmak. Ama bir planım yok. Fırsatlardan faydalanıyorum. Belki de bu usûl bana biraz maceracı karakteri veriyor. Sonunda ne isem oyum.” (Hanioğlu, a.g.e., m.138, 2 Kasım 1912)
Tarih
Yürüdüğün yolda ve yaşadığın zamanda başka uluslarla yan yana ya da karşı karşıya olacaksın. Yaşayışında, sanatında, yönetim biçiminde, mimarinde, giyim kuşamında, tarımında ve teciminde hatta dilinde değişen şeyler olacaktır.
Sayfa 15·Kitabı okudu
1000k