Viyola edebiyatının ünlü eserleri
G.P. Telemann: Viyola Konçertosu. J. Stamitz: Viyola konçertoları. W.A.Mozart: Keman, viyola ve orkestra için "Senfoni Konçertant". A.Rolla: Viyola Konçertoları. H. Berlioz: Harold İtalya'da. J. Brahms: Viyola ve piyano için "Sonat". R. Strauss: Don Kişot. B. Bartok: Viyola Koncertosu. P. Hindemith: "Schwanendreher". W. Walton: Viyola Koncertosu.
Sayfa 187·Kitabı okudu
Yirminci yüzyıl insanının temel sorunu nedir?diye sorar Rolla May ve kendi sorusuna kendisi cevap verir:"Boşluk."İnsanlar neyi istediklerini ve neyi hissettiklerini bilmemektedirler.
Sayfa 81 - Kapı·Kitabı okudu
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Dünyamızda bir büyü bozumu yaşandı ve bunun sonucunda yalnızca doğayla değil kendimizle de bağımızı yitirdik. Rolla May
Sayfa 73·Kitabı okudu
"Sevginin zıddı nefret değildir, kayıtsızlıktır. " (Rolla May)
Hər yeni rolla birgə o obraza girmək üçün özümüzü unutmaq məcburiyyətində qalırıq. Amma son məqamda hər şey ruhi çaşqınlıqla, əsəb xəstəsi olmaqla nəticələnir. Elə düşünürsən ki, keçmişindən xilas olmaq yaxşı fikirdir?
Ancak yola çıkmakla ne kadar yürüyebileceğimizi, ancak kanat açmakla ne ka­dar yüksekleri zorlayabileceğimizi fark ederiz. (Rolla May)