aşağıda yer alan yazdığım haberdeki h.k.g.yi yeğenin, çocuğun, kardeşin yerine koyup bana alıntıladığım iletinde yazdığın merkezinde yorumlar mısın sayın A.Hüsrev ? yorumun için şimdiden teşekkürler.. 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir müritle imam nikahı kıyılan h.k.g. ifadesinde cinsel istismarın kendisine bir oyun gibi gösterildiğini anlatır. iddianamede yer alan bilgilere göre 6 yaşındayken h.k.g.ye gelinliğe benzeyen beyaz bir kıyafet giydirilir. daha sonra h.k.g.ye kadir istekliyi gösterip, 'o artık senin kocan' derler. kadir istekli de 6 yaşındaki çocuğu bir fotoğraf stüdyosuna götürür.. yıllar sonra ifadesinde h.k.g. imam nikahı kıyıldıktan bir gün sonra yaşadıklarını şöyle anlatır: 'kadir, vücudumu okşadı, ayaklarıma sürtünüp daha sonra ayaklarıma boşaldı. ben ağladım. kadir evlendiğimizi söyledi. annem, babam nasıl evliyse bizim de evli olduğumuzu anlattı. 'sen benim karımsın, ben senin kocanım' dedi. 'evliler böyle oyunlar oynar ama bu oyun kimseye söylenmez.. bak annenle baban kimseye söylemiyor..' dedi. annem ile babam kadire 'damadım' diyordu.. iddianamede yer alan bilgiye göre bir yıl sonra h.k.g., anne ve babasıyla memleketleri sakarya-sapancaya gitti.. kadir istekli de aileyle birlikte gitti. sapancadaki evlerinin ikinci katında kadir istekli, h.k.gye tecavüz etti. istanbul-çengelköydeki evlerine döndüklerinde tecavüz devam etti. iddianameye göre anne önce karşı çıktı. ancak babası yusuf ziya gümüşel, annesinin evde olmadığı günlerde h.k.gyi karşı dairedeki kadir istekliye teslim etti. annesi h.k.gnin saçlarını tarayıp kadir isteklinin yanına gönderiyordu. h.k.gnin babası, 2011de sancaktepede büyük bir külliye kurmaya başladı ve oraya yerleştiler. küçük çocuğa 13 yaşındayken nişan, 14 yaşına geldiğinde ise düğün yapıldı. düğünden sonra kadir ile h.k.g.

A.Hüsrev

@AHusrev
·
Şeriat, insanların ümidini kestiği bir zamanda gelecek.
13 Yıl... Dile Kolay...
Bugün biraz eğlenelim dedik arkadaşlarımla. Oturduk ve bahçedeki karadutları yedik. O kadar güzeldi ki, o an. Tam tamına 16 yıllık ömrümde yer edinen 13 yıllık dostumla ben bugün yeniden çocuk oldum. İçinizde ki çocuğu hiç saklamayın olur mu ? Elleriniz, üstünüz, her yeriniz kirlensin ama o içinizde ki çocuk mutlu olsun :)
Hayata Dair
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
SAİD-İ NURSİNİN ALLAH VE RESULÜNE İFTİRASI
❌️ Amerika gibi din lehinde ciddî çalışan muazzam bir devleti kendine hakikî dost yapmak, iman ve İslâmiyetle olabilir. (Said-i Nursi) ✅️ Allah’ın dostları ancak muttakilerdir.” (Enfal 34. Ayet) nazil olunca, Resûlullah (sav): “Benim dostlarım ancak muttakilerdir.” (Hâkim, Müsterdek, II, 328) buyurarak, işin esâsının iman ve takva olduğunu belirtir. "Müminden başkasıyla arkadaşlık etme. Yemeğini de takva sahibi (müminlerden) başkası yemesin." (Tirmizi, Zühd, 56; Ebu Davud, Edeb, 16; Ahmed b. Hanbel, III, 38)
"insan 16 yasindayken dünyayi degistirecegini düsünür. 18 oldugunda düsünceleri sert bir kayaya çarpar. 20 yasina geldiginde hicbir sey degistiremeyecegini anlar 25 yasina geldiginde ise dünyanin onu degistirdigini fark eder. Ve insan 25 yasinda olür 75 yasinda gömülür.
Öyleyse gücünüz yettiğince Allah'tan sakının..." (64/16) Gücüm yettiği kadar Allah'tan sakınıyor muyum? Kusursuz olamasam da samimi bir gayret gösteriyor muyum?
Osiris, Güneş Tanrısı Ra'nın Diski'ni tutan Djed Sütunu olarak, Isis ve Neftys ile çevrili Hayatı temsil eden bir ankh sembolü tarafından destekleniyor. Babunlar Ra'yı övüyor (Büyü 15 ve 16): • Büyü 15a2.3: "Ona hayran olun babunlar, "maşallah size" deyin • Büyü 15a4.2: Çığlık atan babunlar sana tapıyor; Horizon Sakinleri'niç koltuklarında oturanlar seni neşelendiriyor... Mısır Ölüler Kitabı, Ani Papirüsü. Yeni Krallık, 19. Hanedan, ca. MÖ 1250. Şimdi British Museum'da.