Abdulhalık Yarbaş

Abdulhalık Yarbaş
@Abdull0799
ne içindeyim zamanın, ne de büsbütün dışında; yekpare, geniş bir anın parçalanmaz akışında. bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil, rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil. başım sükutu öğüten uçsuz bucaksız değirmen; içim muradına ermiş abasız, postsuz bir derviş. kökü bende bir sarmaşık olmuş dünya sezmekteyim, mavi, masmavi bir ışık ortasında yüzmekteyim.
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki, zaman mekân, insanla mevcuttur."
İnsan sevilmekten çok anlaşılmayı istiyordu belki de.”
“Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu.”
Geceleri yatağa uzanır ama uyuyamazdım.Nefret edecek bir sürü şey gelirdi aklıma,ama sonunda yine kendimden nefret ederdim.
Sayfa 42·Kitabı okudu