Sabiha

Sabiha
@Butimar1453
Acı cemre gibiydi; önce nefse, sonra kalbe düşerdi. Kalp acıdaki hikmeti görünce dile düşerdi de sükut hasıl olurdu. Dilimde bir bahar cemresi gibi sabrın sükutu vardı.
Sayfa 205·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Hayat sırayla giydiğimiz bir hırkaysa bile başkasının giydiği üstümüze bol geliyor.Bizden evvelkilerin tecrübelerini şıkır şıkır kuşanamıyoruz, herkes kendi ateşinde yanmak istiyor.
Bırakmak ne zormuş ama bir kere bırakınca ne kolaymış her şey.
Sayfa 84·Kitabı okudu
"Ama"lardan sonrasını duymak istemiyordum hiç. "Ama"lar haindi.O ana kadar itinayla, kan ter içinde inşa ettiğim kumdan kalelere şişko, çirkin ayaklarıyla basıyor, her şeyi yerle bir ediyor,geriye karman çorman bir şey bırakıyordu.
Hepsi olabilirdi."Acaba" ile başlayan her ihtimal karanlıktı ama biz o ihtimallerin hep çok güzel, en azından mevcuttan daha güzel olduğunu düşünüyor, bu yanılgıyla kendi kendimizi yiyip bitiriyorduk.
Sayfa 198·Kitabı okudu