Hasan gündoğdu

Hasan gündoğdu
@Gndhasan137
Bir gün akşam olur bizde gideriz.
Bir amaca bağlanmayan ruh,yolunu kaybeder; çünkü, her yerde olmak hiçbir yerde olmamaktır.
Sayfa 55
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"Bunu gece günlüğüme yazacağım." "Neyi?" "Ateşten yananın ateşe domadığını."
SEN SEN SEN Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa, sormasa beni Sen gelsen yeter. Huzur ellerinin güzelliğidir Gözlerin karşımda bir mutluluk denizi Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter. Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam, Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter. Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm Bende sabır, sende naz... Gündüzden vazgeçtim düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter. Duymasa da hiç kimse şair gönlümün Sende karar kıldığını Ve içimin şerha şerha yarıldığını Sen bilsen yeter. Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu, ürkek... Bir incecik dal gibi üstüme titreyerek Eğilsen yeter.
Sayfa 56
Ten ve Kefen
Kurumuş çeşmeler yağmur altında Ufukta sisli bir hayale dalar gibiyim..
Sayfa 64
Gök Eken
Yoruldu sürgün ruhum Şimdi bir türkü gerek bana Öz yurduna kanat vuran kırık kanatlarım Ve bir sis kadar muğlak gözlerim Mülteci şarkılaran sor beni..
Sayfa 38