Ruhefza

Ruhefza

, bir kitap okudu
8/10
·232 syf.·
Beğendi
·
6 günde okudu
·
2025 21. kitabı
Dino Buzzati
8.2/10 · 19,9bin okunma
Reklam
Soylu ve ulu şeylere ilişkin bir önseziyle -bu belki de sadece bir umuttu– burada kalmayı tercih etmişti ama bu yalnızca bir erteleme de olabilirdi; yani her şey yitmiş sayılmazdı. Önünde öyle çok zaman vardı ki. Yaşamdaki tüm güzel şeyler onu bekliyor gibiydi. Aceleye ne gerek vardı?... ...Gençliğinin solmaya başlamış olmasına rağmen, inatçı bir yanılsama sonucu, yaşam bitmek bilmezmiş gibi görünüyordu gözüne. Ama Drogo, zamanın ne olduğundan habersizdi.
Sayfa 75·Kitabı okudu
Alıntı
Dünle evvelsi gün birbirinden farksızdı, onları birbirinden ayırt edebilmesi olanaksızdı; üç gün önce olmuş bir şey de yirmi gün önce olmuş bir şey de sonuçta ona eskiden olup bitmiş bir şey olarak görünüyordu. Böylece, o ayırdına varamadan, zaman akıp gidiyordu.
Sayfa 73·Kitabı okudu
Alıntı
("Başlangıçta hep böyledir. Yeni gelenler kazanır. Herkes için durum aynıdır, insan gerçekten güçlü olduğunu zanneder ama bu yalnızca yeni gelmiş olmanın yarattığı bir durumdur, sonunda digerleri de sisteminizi öğrenir ve günün birinde bakarsınız hiçbir şey yapamıyorsunuz.")
Sayfa 72·Kitabı okudu
Alıntı

Ruhefza

, bir kitap okudu
Puan vermedi·124 syf.·
Beğendi
·
7 günde okudu
·
2025 20. kitabı
Mustafa Kutlu
7.8/10 · 15,7bin okunma
Reklam