The Misanthrope

« Biz hep en yüceyi isteriz, ama onu istediğimiz için elde edemeyiz...»
Sayfa 97 - Yapı Kredi Yayınları III. Baskı: İstanbul, Ocak 2012·Kitabı okudu
Roman-Edebiyat
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
« İnsanlarla en içten biçimde arkadaş oluyor ve bunun gerçekten ömür boyu süreceğine inanıyor ve günün birinde bu her şeyden çok takdir ettiğimiz, hayranlık duyduğumuz, hatta sevdiğimiz insanlar tarafından hayal kırıklığına uğratılıyor ve onlardan tiksiniyoruz ve onlardan nefret ediyoruz ve onlarla hiçbir ilişkimiz kalsın istemiyoruz diye düşündüm berjer koltukta, tıpkı eskiden duyduğumuz eğilim ve sevgi gibi, nefretimizle de onları ömür boyu istemediğimiz için onları kafamızdan tamamen siliyoruz.»
Sayfa 38 - Yapı Kredi Yayınları III. Baskı: İstanbul, Ocak 2012·Kitabı okudu
Roman-Edebiyat
« İnsanlarla o kadar içten birlikte oluyoruz ki, bunun yaşam boyu sürecek bir bağ olduğunu sanıyoruz ve onlar birden bir anda gözden ve gönülden uzaklaşıyorlar, gerçek bu..»
Sayfa 37 - Yapı Kredi Yayınları III. Baskı: İstanbul, Ocak 2012·Kitabı okudu
Roman-Edebiyat
« İnsanları daha akıllı kılmayı beceremediğimden, onların uzağında kalarak mutlu oldum.» *Voltaire
Sayfa 6 - Yapı Kredi Yayınları III. Baskı: İstanbul, Ocak 2012·Kitabı okudu
Roman-Edebiyat

The Misanthrope

, bir kitap okudu
7/10
·64 syf.·
16 saatte okudu
·
Okunma: 13 Aralık 2025 14:16
·
2025 37. kitabı
Fatma Aliye Hanım
7.9/10 · 5,2bin okunma