Ömer Metebey

Ömer Metebey
Kendimi tanıtmamı istiyorsan tek diyebileceğim şu. Özle ilgilenmeyenler dünyasının bir kabuklusu, bir eklem bacaklısıyım. Sen bana sadece 'böcek' de. Olsun bitsin.
Önyargı
"Bana bir önyargı verin, dünyayı yerinden oynatayım." (Böcek Not: İnsan bu sözü okuyunca; Vicario kardeşlerin bıçaklarını, bileği taşıyla değil, önyargıyla bilediklerini düşünmeden edemiyor.)
Sayfa 90 - Can·Kitabı okudu
Edebiyat
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?

Ömer Metebey

, bir kitap okudu
8/10
·112 syf.·
Beğendi
·
9 saatte okudu
·
2022 12. kitabı
Gabriel Garcia Marquez
7.4/10 · 95,5bin okunma
.. yazmak .. olması gereken zamanda ve doğru hisle ..
... bilinir ki zamanını geçirmeden yazmak gerekli. Gençken, o romanın gençliğindeyken, henüz acımasızken. Hatta barbarken. Yoksa kötüyü ve kötüleri anlatmakta vakti geçirmiş olabiliriz. Cazibesine yakalandığımız "merhamet", içimizde, en zalimlere bile sıcak kucaklar yontmadan anlatmalıyız.
Sayfa 104 - Beyan·Kitabı okudu
Edebiyat
Köpek Ruhu
Çizmeli ayaklarıyla tekmelediler mi? Tekmelediler. Böğrüme tuğla yedim mi? Doya doya. Her türlüsünü çektim, yazgımı kabullendim; şimdi ağlıyorsam sadece fiziksel acıdan ve açlıktan. Zira ruhum henüz ferini yitirmedi... Dayanıklıdır köpek ruhu.
Sayfa 4·Kitabı okudu
Edebiyat