Sesi bin yıllık bir ağıt, bir keder gibiydi. Ve binde bir güldüğünde, ortalık aydınlanır, dünya umutlanır, ışıklanırdı. Gülünce ta canevinden güler ve bir kat daha güzelleşirdi.
Öğrenciyi din dersiyle, sözde ahlak dersiyle, "cemaat"leştirmeyi düşünmek, Orta çağ'ı hortlatmak demektir ki, zaman, tarihin hep ileriden yana olduğunu göstermiştir. Bu nedenle yöneticiler, eskinin özlemlerine yaslanacaklarına, çağdaş verilerin önemine değer vermek zorundadırlar.
Sayfa 226·Kitabı okuyor
Alıntı
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Ağıt ve matem de aşırıya kaçmak ölüme müzikal bir defile ile karşılık vermek demektir. Yas, sezonluk bir duyguydu.
Sayfa 64·Kitabı okuyor
Bir ağıt olarak yak beni Allah'ım Parmaklarına kına olayım hayatın. Affet bu siyah ve transparan duayı. Ben zaten gecenin arka cebinde falçatayım.
Sayfa 46·Kitabı okudu
Alıntı
"Devletin en üst düzeyindekiler başta olmak üzere, kendi ürettikleri mollalık tohumlarından şimdi bir virüs gibi korkmayacaklardı."
Sayfa 222·Kitabı okuyor
Alıntı
bu nasıl şiir...
Öldürmeyeceğim kendimi Ama, keşke öldürseydi Diyeceksin bana. Öldürmeyeceğim kendimi Ama, bir ağıt yakmak Gelecek içinden; Aklımı yakıyorum çünkü ben Yaşanmış, yaşanacak Bütün günlerimi. İntihar diye bir şey Yok bu dünyada. Ölümle biten bir intihar yok. Asıl intihar Gün gün yaşamakta. Öldürmeyeceğim kendimi Ama, keşke öldürseydi Diyeceksin bana.