Herkes gider mi¿
Demem o ki, kimseye gereğinden fazla anlam yüklemeyin. Unutulmayacak anı,silinmeyecek insan yok. Kimse için kendinizden ödün vermeyin. Vazgeçilmez olan sizsiniz,bir başkası değil! Önce kendinize değer verin kişiler gelip geçicidir. Siz hep kendinizle berabersiniz.
Alıntı
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Optimist nihilizm, anlamsızlığın boşluğunda sürüklenen insanın hayali varlıklara ya da boş değerlere değil, başkaldırarak kendisine anlam kaynağı olmayı seçmesidir.
Hayata Dair
Bilinmezliğin kaynağı
Duymadan sesler nasıl hissettirir? Konuşmayı bilmeden yazmak bilgelik midir? Karanlığın içinde güneş ışığını aramak gibi, Varlığından habersiz olduğun oradaki titreşimler Sana bir meşale midir? Zaman ise bir kehanet midir? Görmeden nasıl inanır insan? Bilinmezliğin kaynağından yükselen Hayali bir nesne, Hep bir farklılıkta duyulmakta. İnsanların anlam arayışına, Bu hisler inançlar mıdır ki Doğru olduğu kanısına vardıran? Naime toker
Şiir
Bişey var, Geçmiyor..
aşağıda yer alan yazdığım haberdeki h.k.g.yi yeğenin, çocuğun, kardeşin yerine koyup bana alıntıladığım iletinde yazdığın merkezinde yorumlar mısın sayın A.Hüsrev ? yorumun için şimdiden teşekkürler.. 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir müritle imam nikahı kıyılan h.k.g. ifadesinde cinsel istismarın kendisine bir oyun gibi gösterildiğini anlatır. iddianamede yer alan bilgilere göre 6 yaşındayken h.k.g.ye gelinliğe benzeyen beyaz bir kıyafet giydirilir. daha sonra h.k.g.ye kadir istekliyi gösterip, 'o artık senin kocan' derler. kadir istekli de 6 yaşındaki çocuğu bir fotoğraf stüdyosuna götürür.. yıllar sonra ifadesinde h.k.g. imam nikahı kıyıldıktan bir gün sonra yaşadıklarını şöyle anlatır: 'kadir, vücudumu okşadı, ayaklarıma sürtünüp daha sonra ayaklarıma boşaldı. ben ağladım. kadir evlendiğimizi söyledi. annem, babam nasıl evliyse bizim de evli olduğumuzu anlattı. 'sen benim karımsın, ben senin kocanım' dedi. 'evliler böyle oyunlar oynar ama bu oyun kimseye söylenmez.. bak annenle baban kimseye söylemiyor..' dedi. annem ile babam kadire 'damadım' diyordu.. iddianamede yer alan bilgiye göre bir yıl sonra h.k.g., anne ve babasıyla memleketleri sakarya-sapancaya gitti.. kadir istekli de aileyle birlikte gitti. sapancadaki evlerinin ikinci katında kadir istekli, h.k.gye tecavüz etti. istanbul-çengelköydeki evlerine döndüklerinde tecavüz devam etti. iddianameye göre anne önce karşı çıktı. ancak babası yusuf ziya gümüşel, annesinin evde olmadığı günlerde h.k.gyi karşı dairedeki kadir istekliye teslim etti. annesi h.k.gnin saçlarını tarayıp kadir isteklinin yanına gönderiyordu. h.k.gnin babası, 2011de sancaktepede büyük bir külliye kurmaya başladı ve oraya yerleştiler. küçük çocuğa 13 yaşındayken nişan, 14 yaşına geldiğinde ise düğün yapıldı. düğünden sonra kadir ile h.k.g.

A.Hüsrev

@AHusrev
·
Şeriat, insanların ümidini kestiği bir zamanda gelecek.