Çekildi sular, kalkalım artık gönül Tamamdır bu bağda hasret ikmalimiz Dikeni yüzünden nesli kazınan gül Isırgan devri başlatır vebalimiz
Sayfa 85·Kitabı okudu
Şiir
“Üzüm tabakta geldiği zaman bağı sorulmaz. Fakat bağda iken, onu koparmak için bağa girmek, bağa girmek içinde bir şeyler bilmek lazım. Sen Selmayı tabakta sanıyorsun.”
Sayfa 79·Kitabı okuyor
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Ağustos Böceğinin Annesi
Sanat, müzik, edebiyat, resim işten sayılmıyor, ne garip. Çalışmak için illa tarlada, bağda bahçe­de, fabrikada olmak mı lazım? İlla sabah kalkıp gidecek, akşam çıkıp gelecek bir işimiz mi olmalı? :)
Üzüm tabakta geldiği zaman bağı sorulmaz. Fakat bağda iken onu koparmak için bağa girmek, bağa girmek için de bir şeyler bilmek lazım.
Sayfa 79 - Ötüken Yayınları·Kitabı okudu
Fakat belki de varoluşumuzun temelinde, bütün davranışlarımızın anlamı bizi birine zincirleyen bir bağda yatıyordu; bağ ya da tutku, ne dersen de.
Sayfa 113·Kitabı okudu
Alıntı
Tıpkı anne ile bebek arasındaki bağda olduğu gibi: Birkaç yıl önce, küçük Homo erectus ve onun peşinden gelenlerin sütten kesilme yaşını, Vincent Balter'in Lyon laboratuvarında yaptığı gibi diş minesinin izotopik imzalarını inceleyerek belirlemenin mümkün olacağını kim hayal edebilirdi?