Elvn

Elvn
@elvn016
Yataktan çıkmamak, kimseyle görüşmemek fikri depresyon değil de terapi gibi geliyor bana. Güzel müziklere, dizilere, kitaplara ve filmlere kaptırmanın neresi kötü olabilir ki. Mis gibi arınıyorsun.

Elvn

, bir kitap okudu
9/10
·136 syf.·
Beğendi
·
14 günde okudu
·
Okunma: 28 Eylül 2015 23:54
·
2015 1. kitabı
Mümin Sekman
7.7/10 · 1.638 okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Kör balta odun kesmez! Baltanızı bileyin!
Yarışma bu ya! "Kim daha çok ağaç devirecek?" diye bir yarışma yapılmış. Yarışmaya katılan iki ormancı sabahtan akşama kadar hiç durmadan ormanda ağaçları devire devire ilerlemiş. Akşam olunca ağaçlar sayılmış. Daha çok ağaç devirdiği için birinciliği kazanan ormancıya diğer arkadaşı, "Bu mümkün değil ! " diye itiraz etmiş. Yetkililer sebebini sorunca da: "Ben hiç durmadan ağaç devirmekle meşgulken, o birkaç kez mola verdi. Nasıl olur da benden daha çok ağaç devirir. Bu mümkün değil !" demiş. Birinci olan ormancı: " Doğru söylüyor! O hiç ara vermeden ağaç devirirken ben birkaç kez ara verdim. Ancak ben verdiğim o aralarda baltamı biliyordum! " demiş. Tabi bunu duyan ormancı nerede hata yaptığını anlamış. "Ülkesinin ve insanlığın geleceğinden ümidini kesmeyen insanlar her fırsatta kendini yetiştirmeye, geleceğe hazırlık yapmaya, yani baltasını bilemeye devam etmeli. "
Sayfa 137 - Okuyorum Yayınları·Kitabı okudu
Eğitim
"Eğitim ; Okul bitince bitmez , ömür bitince biter. "
Sayfa 105 - Okuyorum Yayınları·Kitabı okudu
Etkinlik
"Esaret zincirlerini kırdığınız zihin meydanınıza, bilgi tuğlalarıyla inşa edeceğiniz, hürriyet ve başarı abidesini dikin! "
Sayfa 61 - Okuyorum Yayınları·Kitabı okudu