Merhaba, kitap siparişi veriyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Sepetinde şunlar var: Ezilenler-Dostoyevski Sokrates'in Savunması-Platon Cesur yeni dünya - Aldous Huxley Körlük-José Saramango Bir Ömür Nasıl Yaşanır- İlber Ortaylı Fyodor DostoyevskiFyodor Dostoyevski Platon (Eflatun)Platon (Eflatun) José SaramagoJosé Saramago İlber Ortaylıİlber Ortaylı Aldous HuxleyAldous Huxley EzilenlerEzilenler #k:189696 Cesur Yeni DünyaCesur Yeni Dünya KörlükKörlük Bir Ömür Nasıl Yaşanır?Bir Ömür Nasıl Yaşanır?
2.529 Gösterim
Merhaba, Zülfü Livaneli-Huzursuzluk, Kardeşimin Hikayesi Jane Austen-Gurur ve Önyargı John Steinbeck-Gazap Üzümleri Ahmet Ümit-Bab-ı Esrar, İstanbul Hatırası umarım beğenirsiniz, keyifli okumalar :)
Çok teşekkür ederim 😊 ah şu gazap üzümleri ah 😅😅😅
Bu yorum görüntülenemiyor
Merhaba, sepetinizi çok beğendim. Benim önerim Suç ve Ceza başta olmak üzere Dostoyevski’nin tüm kitaplarını okumanızdır.
Metin keskin
Çok teşekkür ederim, kesinlikle önerinizi dikkate alacağım 😊
Neden hiç rastlamıyorum bilmem ama,"Atsineği"Etel Lilan Voyniç.Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.Bi de,"Qırılmış dostluq"(Türkçesini bilmiyorum).At sineğinin devamı olarak düşüne bilirsiniz.
Metin keskin
Mutlaka tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ederim 😊
"Tanrıya Karşı Söylev" Ahlaksızlığın tek filozofu Sade'den. "Anarşist Banker" Pessoa, kesinlikle bu iki kitabı öneririm. Ufkunuzu korkunç genişletir.
Çok teşekkür ederim 😊, heyecanlandım 😅😅
Oblomov,Martin eden, Romeo ve juliet,pia Mater
Teşekkür ederim 😊
Anatole France kitapları en başta kırmızı zambak Marlo Morgan sonsuzluğun mesajı Albert Camus veba
Güzel, çok teşekkür ederim 😊