Hayırlı Ramazanlar insanlar :)
Herkese selamün aleyküm, Aranızdan bir kişiye aşağıda yer alan eser gruplarından birini hediye etmek istiyorum. Yapmanız gereken tek şey seçtiğiniz eser grubunu yorumlarda belirtmektir. Sadece 1 grup seçilecektir, fazla seçenlerinki dikkate alınmayacaktır, bilginize. Hayırlısı olsun herkesler için :) Açıklanma Tarihi: Çarşamba Eserler: I.Grup (İmam Gazali Kitaplığı) Nefsani İsteklerin Kırılması Zekatın Sırları II.Grup (İbnü'l Cevzi Kitaplığı) Cennetin Davetlileri Ölüme Gülebilmek III.Grup (Osman Nuri Topbaş Kitaplığı) Hüsn-i Zan ve Vefa Sual ve Cevaplarla Tasavvufî Mülâhazalar IV.Grup (Siraceddin Önlüer Kitaplığı) Şefaat Yâ Resûlallah (sav) #k:275455 V.Grup (Nurullah Genç Kitaplığı) Gül ve Ben Müpteladır Gemiler Benim Denizlerime VI.Grup (İhsan Fazlıoğlu Kitaplığı) Kendini Bulmak Derin Yapı VII.Grup (Kemal Özer Kitaplığı) Müslüman’ın Diyeti Trenler Ne Güzeldir VIII.Grup (Taha Kılınç Kitaplığı) Biz Bize Neyi Nasıl Yapmalı? IX.Grup (Mustafa Armağan Kitaplığı) Cumhuriyet Efsaneleri Osmanlı'nın Kayıp Atlası X.Grup ( Ali Emre Kitaplığı) Kıyamet Mevsimleri Güzel Bir Gün Gördümse XI.Grup (Sabahattin Ali Kitaplığı) Kürk Mantolu Madonna Çakıcı'nın İlk Kurşunu XII. Grup (Karma Kitaplık) Hicran 1936 Model Gençler
1K
11 +1'leme
21,1bin Gösterim
Ve aleyküm selam, ne güzel düşünmüşsünüz. 7. Grup
leylünehar
Allah razı olsun efendim :)
Aleyküm selam, Allah sizden razı olsun 🌸 2. Grup
Aleykümselam abloş. Hayırlı Ramazanlar💙 V. Grup (Nurullah Genç Kitaplığı)
Kuzucum🧡
Aleyküm selam ve rahmetullah canım 🩵 1. Grup olsun 🥰