Çekiliş bitmiştir bilginize...
Çekiliş sonuçları 5 az olacağından 10 kişiye çıkardım 8 9 10 kişilere sadece kendi imzalı kitabımı göndereceğim bilginize Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum (1) E.UYUMAZ (2) ๛๛Hasret Esra Argan๛๛ (3) Itachi Uchia (4) https://1000kitap.com/munzevi99 (5) Dılvin (6) Gülşah METE (7) Rabia YARDIMCI (8) https://1000kitap.com/KubraOzdemiirR (9) https://1000kitap.com/Ll25 (10)Ilgın Erkan Çekiliş sonuçlarını bu akşam açıklayacağım... Değerli okurlarım çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken bu gönderiyi beğenmek ve sadece 3 arkadaşınızı yorumlara etiketlemeniz yeterli 31 Mayıs ta açıklanacak Kargo ücreti bana aittir sizden herhangi bir ücret istenmeyecektir.. Çağlayan Yılmaz Börü Börü 2 Börü 3 Didem Sarsılmaz Nazım Hikmet ve Eray DAŞTEMİR Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum Ümit Yaşar Oğuzcan Şiir Denizi 1 Hasan Ali Yücel klasikleriBüyük Umutlar Didem Sarsılmaz Nazım Hikmet Asım Bezdirci Orhan Veli ve Eray DAŞTEMİR Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum HANİFE ÇITA Depresyon Eray DAŞTEMİR Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum Hanife Çıta Depresyon ve Didem SarsılmazNazım Hikmet Eray DAŞTEMİR Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum Engin Aşkın Terazi Kızı Eray DAŞTEMİR Şiirler Yazıyorum Yazdıkça Tükeniyorum Engin Aşkın Terazi Kızı
··1 alıntı·
3.523 Gösterim
Bol şanslar dilerim hocam
@1ookuyucu @smra_ypl @Koseoglubedri
Eray Daştemir
Katılımınız için teşekkürler bol şanslar dilerim
Bol şanslar dilerim hocam 👍
Bol şans diliyorum hocam 👍