Okuma sırası 1.kitap
2025 16. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2025 07:58
Evet yeniden başladım. Bu sefer seriyi bitirmek için üstelik. Eski ve tozlu bir seri. Klasik vampir hikayesi ama ne diyebilirim ki seviyorum fantastik hikayeleri. Özellikle serinin kalan kitaplarını merak ettim 2 kitaptan sonra bıraktım diye hatırlıyorum. Neyse. Kedicik iş başında yarı vampir ve bu yanından nefret ediyor. Bones ile tanışana kadar ! Büyük aşk doğrusu. Her ne kadar bedensel olsa da ilişkileri :d evet cinsellik içeriyor ona göre başlayın. Ama öyle baştan sonuna kadar değil ilk kez yapıyolar ayrıntılarla sonrakiler yattık sabah oldu tarzı. Öyle vıcık aşk meşkte yok. Aksiyonlu güzel bir giriş kitabı olmuş. Hafif ve akıcı şeyler okumak istediğim için başladım. 1 günde bitiririm normalde ama 6 gün sürdü yoğunum bir süre ve bu sürede yanımda bu seri olacak 1 2aya bitiririm herhalde hepsini. Seri yan kitaplar olmak üzere 11 veya 12 tane bakmadım daha. okuma sırasına göre; Mezarla Randevu Tek Ayağı Mezarda Mezarın Dibinde Mezara Mahkum Kızıl Damla Sonsuz Karanlık Mezarın Yüzü Şimdi Mezar Zamanı Ateş Laneti Çifte Bela Mezardan Uyanan
Mezarla RandevuJeaniene Frost · Artemis Yayınları · 2010451 okunma