Cengiz Aytmatov Okuma Etkinliği
Cengiz Aytmatov ile ilgili araştırmalar yaptığım bu dönemde yazarın bazı kitaplarını, kendisinin doğduğu ay olan aralıkta sizlerle beraber okumak isterim. Seçtiğiniz herhangi bir eseri ile katılabilirsiniz. Türk dünyası edebiyatını daima yaşatalım! (Film olarak ise Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izleyebiliriz.) Okurlar: https://1000kitap.com/iskokanzeytinagaci Pluviofil Sound of Silence @Bendenizayse N.A Maria. 💞 Bay C @mutefekkir_kul @kaptanvahsikelebek @Acz1kul kovulan adam Mustafa A. Esina Çay’candır ☆ Hayalperest @Baroll Sultannn betül. Hakan Bahar TerraNoctis Sümeyra Özat
5,7bin Gösterim
Merhaba, aralık ayı okuma listem çok kabarık olmasından dolayı ben de iki kısa eseriyle katılmak istiyorum Cemile İlk Öğretmenim
İlk Öğretmenim eserini çok çok severim. Şimdiden iyi okumalar olsun💞
İlk Öğretmenim eseri ile ben de eşlik etmek isterim.
Tabii ki, hoş geldiniz 🌸
Kadro çok iyi, ben de geleyim🙋‍♂️
Ölü Ozanlar Derneği
gel hocam ben de ne eksik diyordum
merhaba İlk Öğretmenim ile katılayım 🌸
Ölü Ozanlar Derneği
Hoş geldiniz. Çok sevdiğim bir eser. Cengiz Aytmatov'un ilk hikayelerindendir. Sosyalist realizm akımının izleri de görülür... Keyifle okuyun.💞
bende katılıyorum :d
Hoş geldiniz🍁
Ölü Ozanlar Derneği
Bir ara hatırlatın da Cengiz Aytmatov'un babası Törekul Aytmatov'un katlediliş hikayesini de anlatayım. Konu için detaya girmek isterseniz Aytmatov'un kız kardeşi Roza Aytmatova'nın yazdığı Tarihin Ak Sayfaları kitabına bakabilirsiniz.