Şubat ayı TBR listesi
Çok hızlı bir şekilde Şubat ayı okuyacaklar listemi bir başka deyiş ile TBR listemi hazırlamış bulunmaktayım. Galiba görselden gördüğünüz üzere bu ayı full darc romance kitapları okuyarak geçireceğiz. Ama ben açıkçası Darc romance kitaplarının bağımlısı olduğumdan bu durumdan hiç şikayetçi değilim. Listedeki kitapların hepsini çok merak ediyorum. Şöyle söyleyeyim size bu kitapların bazıları birkaç ay öncesinde basılmış oluyor ve ben o birkaç ay geçse bile yine de hala okumak için can atıyorum bu kitapları. Tabiki de ne kadar çok hepsini merak etsem de adettendir. En çok merak ettiklerimden az merak ettilerime doğru sıralamasını yapacağız. Kıskançlık Kralı Ana huang sevdiğim yazarlardan ve bu seride en sevdiğim seri onun kaleminden. Bir de kitapta galiba yanlış anlamadıysam ilk erkek karakter aşık oluyor. Ve adı üstünde kıskançlık krizlerine giriyor çünkü kızımız en yakın arkadaşı ile sözleniyor. Yani arkadaşlar ben şimdi bu kitapa nasıl öncelik vermeyeyim. İlk sıraya koymakta sonuna kadar haklıyım bence. Older Son zamanlarda sürekli önüme videoları çıkıyor. Editleri, konu anlatım videoları. En sonunda dedim ki bu bir işaret ben okuyacağım bu kitapı. Konusunun anlatım videosunu izlerken dedim ki "keşke şuan elimde olsa bu kitap ve direkt başlasam. Soluksuz oturduğum yerden bitirsem". İçinde bayağı yaş farkı olan bir kitap. Kızımız en yakın arkadaşının babasına aşık oluyor. Sugar daddy yani kısacası. Ve tabiki de merak ediyorum. Yazarın diğer kitaplarını okudum ve çok akıcı bir dili var. Bu kitapı da 500 sayfaya yakınmış. Ama olsun akıcı bir dili olduğundan su gibi akıp gider. King İttifak serisinin 2. Kitapı oluyor. İlk kitapı Nero Ve yeni bir Darc romance serisi diyebiliriz. Bu seri bana ileride Neva Altaj'ın kusursuzca kusurlu serisi gibi olacak gibi geliyor ama bakalım. Nero kitapında her şeye bodoslama dalınmıştı. Ama bu kitapında aynı şey olmayacağı söyleniyor. Onu da okuyunca göreceğiz. Millions Aslında ben bu kitapı ilk başa koymayı düşünüyordum ama malesef bazı durumlardan dolayı elime kitap geç ulaşacak gibi gözüküyor. Yoksa asıl en merak ettiğim bu kitap ama dediğim gibi okumak biraz geçe kalacağından onun da yeri burası oldu. Benim bu seriye karşı ayrı bir bağlılığım var. Ama neden, neye bu bağlılık bende çözebilmiş değilim. Belki de Darc romance olduğu kadar dram ağırlıklı bir seri olduğundandır.  Seriye baştan başlamayı düşünüyorum hiç birine inceleme yazmamışım. Tekrar okuduğumda işallah incelemelerini yazacağım. Bu serinin unutulmaz olmasını istiyorum hafızamda kesinlikle. Serinin son final kitapı olduğundan da hiç kendimi veda etmeye hazır hissetmiyorum. Sevgiyi Bulunca Bir başka Darc romance, Mafia konulu serinin 4. Kitapı. Serinin adını hiç hatırlamıyorum şu anda. Ama okuyacağımız karakterlere aşinayım. Kız karakterimiz mecburi olarak ablasının evleneceği adam ile yani eniştesi olacak adam ile evleniyor. Bir önceki kitapında karakterleri biraz okumuştuk. Ama yan karakter olduklarından bende onları daha çok okuma isteği oldu. Ve bu kitapta onların hayatlarını okuyacağız. Nerde yasak aşk var onu bulmuşum bende yanlız😉 Aşk Şarkısı Lauren Asher sevdiğim yazarlardan bir tanesi. Yani listeyi görüyorsunuz hep Darc romance tarzı kitaplar. Bazen de sevdiğim, kalemine güvendiğim ve hiç doğru düzgün romantik kitap okumasam da o yazarların romantik kitaplarına güvendiğim yazarlardan bir tanesi  Lauren Asher. Hatta ben Ana Huang ile bu yazarı çok karıştırıyorum. Hele son zamanlar da çıkardıkları romantik, spor konulu kitaplarının kapaklarını görünce ( Forvet) diğer yazarın kitaplarını bu yazar yazmış zannediyorum. Neyse uzatmadan bu kitapın teması bekar baba, kız karakterimiz erkeğin oğluna bakıcılık yapıyor. Ben Darc romance kadar olmasa da bekar anne, bekar baba temalarını çok seviyorum. Neden böyle bir kitapdan da eksik kalalım yani haksız mıyım? Çaldığımız Yalanlar Yaktığımız Gerçekler Arzuladığımız Kan Kısım 1 Arzuladığımız Kan Kısım 2 Ettiğimiz Yemin Gelelim bu yeni çıkan darcın da darcı Darc romance serisine. Her kitapına ayrı bir şey yazmayacağım. İşin içinden çıkamayız yoksa. Serinin ismini hiç bilmiyorum. Sadece bildiğim kadarı ile 4 yada 5 erkeğimiz var ve bunlar bir suç işliyorlar cinayet konulu gibi yani. Her kitapta bir erkeğimizin aşk hayatı ele alınıyor ama Arzuladığımız Kan Kısım 1 iki kitapa ayrılıyormuş nedenini hiç bilmiyorum. O kitapta geçen çifti daha uzun okuyacağız demek ki. Bu arada martı yayınlarının bu serinin kitaplarının hepsini aynı anda çıkartması. Gerçekten mükemmel bir şeydi. Böyle devam etmeniz dileğiyle Söylemek İstediğim Her Şey İlk kitapı Bir Milyon Öpücük Belki ilk kitapı görünce hatırlarsınız. Seriymiş ve bu kitap da devam kitapı, yeni çıktı. İlk kitapı çıkalı belki 5 sene oluyordur. Ve yazar bizi bayağı bekletmiş. Kitapın varlığını bile unutmuştum o derece yani. Yanlış hatırlamıyorsam kızımız ve erkeğimiz birbirlerine sürekli mektup yolluyorlar. Kapağını da bundan esinlerek tasarlamışlar heralde. Konusu ile ilgili bilgim bu kadar. Başlangıç Çizgisi Yazar Elsie Silver çok güzel kasaba romantizmi yazıyor. Genel de bir yazar kitaplarını hep aynı türde yazdığı zaman. Mesela: Kasaba Romantizm Ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Ama bu yazar benim şimdiye kadar okuduğum en güzel Kasaba romantizm kitapları yazıyor. Bir 6-7 erkek kardeş ve onların aynı kasaba da geçen aşk hayatlarını okumuştuk. Ve ben o seriyi çok seviyordum. Yazar başka bir kasaba romantizm kitaplarını çoktan çıkarmış. Benim tahminlerime göre iki kitapı da farklı karakterleri anlatıcak. Kapaklarından çok birbirlerine benzeseler de öyle düşünüyorum ben. Bitiş Çizgisi Buda serinin 2. Kitapı ve yan boyamalarını görmeyen kalmamıştır. Çok güzel va tatlı duruyorlar. Yani sadece şunu söyleyeyim okumak için çok heyecanlıyım. Nocticadia Dark acemey türü bir kitap. Ve umuyorum ki tek kitaptır. Çünkü bir an önce okumak istiyorum. Profesör ve öğrenci, yasak aşk temalı biraz da. Bu kitapın da yan boyaması efsaneydi. Bana biraz kitap Runyx yazarının Gothikana kitapını andırıyor. Ama bakalım içinde bizi neler bekliyor? Uzak İhtimal Aslında bu kitap ilk çıktığında okumak için can atıyordum. Spor romantiz, erkeğimiz basketbol flan oynuyordu diye biliyorum. Elime hala geçmediği için kendisini listenin sonuna anca koyabildim. Ama içimde hala küçük de olsa beğeniceğime dair bir umut var. Bakalım. Sizin bu Tbr listesinden okuyacağınız, okumayı düşündüğünüz yada okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar var mı. Özellikle Kıskançlık kralı okudunuz mu, beğendiniz mi aşırı merak ediyorum? Hoşça kalın kitapla kalın Bye
Kaydettim bunlardan okumamışım hiçbirini okumam lazım