Kasım 2025
İngilizce
Sıralamalar

·432 syf.·
2026 91. kitabı
Bir serinin daha sonuna geldik. Pepper karakterleri arasında sanırım en sevdiğim Elder oldu. Seri boyunca mükemmel bir karakter gelişimi oldu. Q ne işi vardı? Tahammülü zor insan yani burda da değişmedi. Koca kitabın yarısında onu görmemiz ne manaydı. Olmasa da olurdu bence. Pim ve Elder ikilisinin atlattıkları ve geldikleri nokta okumaya değerdi.
2026 24. kitabı
Okunma: 10 Mart 2026 11:20
Selamlarrr Evettt sizlere bu kez bir serinin final kitabıyla geldim. Serinin içerisindeki en ama en sevdiğim kitaptı. Özellikle bir önceki kitaba yaptığım yorumu okuyanlar bilirler ki kitabın
2026 8. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2026 22:44
Serinin son kitabının yorumuyla geldim. Ben seriyi severek okuyanlardanım. Ama sadece serinin aşırı uzadığını düşünüyorum. Çünkü seri de bazı yerler benim açımdan tekrara düşmüştü. Seri bence 3 kitap olsaydı çok yerinde olurdu diye düşünüyorum. Seri de en çok sevdiğim kitap oldu. Çok detaya girmek istemiyorum, spoiler vermek istemiyorum…
2026 7. kitabı
Merhabaaa Dollar serisinin son kitabıyla geldim bugün. Bu son kitabı benim için özel yapan kısım, yazarla tanışma kitabım olan Tess'in Gözyaşları kitap karakterlerini de beraber okumak oldu.
2026 19. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2026 02:18
diğer kitapların aksine bu kitap daha safe bir haldeydi. beklediğim kadad aksiyon yoktu ama sevdiğim bir seriye veda ettim :( diğer kitaplarını daha çok sevmiştim ama
2026 44. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2026 16:40
Dollar serisinin final kitabını da bitirdim ve geriye dönüp baktığımda en çok hissettiğim şey, bu serinin karakterlerinin bana yaşattığı duygular oldu. Pim ve Elder'ın hikâyesi başından sonuna
Pepper Winters den Millions kitapı incelemesi
2026 18. kitabı
Yeni bir kitap ile geldim MillionsMillions Dollars serisi diye geçen serinin 5 ve son kitapı. Şubat ayı için bir tbr listesi hazırlamıştım. O liste de bu kitap da yer alıyordu. Ama bu kadar erken elime
2026 21. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2026 01:04
Millions Pepper Winters (Monsters in the Dark Serisi Final Kitabı) “Aşk verilmiş, alınmış ve şimdi de… çalınmıştı.” Bazı kitaplar vardır… okurken sadece olayları takip etmezsin. Sayfaların içinde
2026 17. kitabı
Okunma: 17 Mart 2026 23:41
Serinin son kitabını da bitirmiş bulunuyorum umarım uzun bir süre daha bu şekilde yazılmış dark romance türüne denk gelmem. Çok iyi başlayıp çok kötü biten bir seri oldu benim için Winters'ı sevenlerin neden sevdiği belli fakat bu kitapta finale doğru olan kısmına vasat da demek istemiyorum berbat ötesi. Resmen kurban hayatından yeni kurtulmuş bir kadına tec*vüz ediyor ve ilerleyen kitaplarda bu adamın neredeyse her kitapta okuduğumuz 10 üzerinden 3'lük acı verici geçmişini okuyoruz. Hiçbir şekilde Elder karakterine ısınamadım evlerden ve bacılarımızdan ırak çoğu davranışını da okb ile bağdaştırmış ama az da olsa bu hastalığı bilen bir insan El karakterinin sadece bir iki özelliğinin bu tanıya uyduğunu bilir. İlk iki kitabı sevsem de geri kalanı hayal kırıklığıydı keşke başlamasaydım bundan sonra Winters'ın kitaplarına olabildiğince temkinli yaklaşacağım.
MillionsPepper Winters · Pukka Yayınları · 20254 okunma
Kitabın finali çok güzeldi... Okuduğuma değdi.
2026 30. kitabı
Millions Pepper Winters Darkroman Yetişkin Kurgu Çift taraflı bakış açısı 424 Sayfa Puanım 10 Mutlu S. 5 kitaplık seri 1- Pennies 2- Dollars 3- Hundreds 4- Thousands 5- Millions Elder & Pimlico'nun hikayesi son kitapta yanlış anlaşılmalar sonucunda biraz değişiyor. Elder'in geçmişten gelen çete lideriyle olan s*vaşı da serinin finalinde sona eriyor. Uzun soluklu bir hikayeydi ve finali okurken çok duygulandım. Yavaş ilerleyen kitapları seviyorsanız bu seriyi seveceğinizi düşünüyorum. Pimlico & Elder'in hikayesini merak edip okumayı düşünenlere keyifli okumalar diliyorum. PenniesPennies DollarsDollars HundredsHundreds HundredsHundreds ThousandsThousands MillionsMillions Pepper WintersPepper Winters

Pepper WintersYazar · 34 kitap
New York Times ve Usa Today Uluslararası Çok Satanlar yazarı Pepper Winters yazar, okuyucu ve eş olarak hayatta bir sürü rol üstlenmektedir. Kafa karıştırıcı, karanlık ve kötülük dolu hikâyelerden ve tabu olarak nitelenen konuları irdelemekten hoşlanır. Seyahat etmeye bayılır. Ayrıca çok iyi Fransızca konuşan muhteşem bir eşe sahiptir. Kitaplarındaki erkek karakterleri ve aşkı yazarken sıklıkla eşinden ilham alır.